Támogatás

Miért támogass?

A Jövőt Építők Generációja Egyesület egy nonprofit szervezet, amely közhasznú munkát végez az oktatás területén a társadalom számára. A JÉG Akadémiának köszönhetően évente közel 100 fiatalt képzünk, a külsős programjaink több ezer fiatalt szólítanak meg, ezzel hozzájárulva a fiatalok fejlődéséhez.  

Ezt a tevékenységet NÉLKÜLED nem tudnánk megvalósítani! A Te hozzájárulásod és adományod az, ami miatt el tudjuk látni ezt a fantasztikus tevékenységet, amivel nap, mint nap egy kicsit jobbá tehetjük a jövőt és az országunk fiataljainak nagyobb esélyt tudunk biztosítani a sikeres élethez!  

Támogatás cégként

Támogatás Magánszemélyként

Átutalásos támogatás

Ezzel bearanyozhatod a napunkat!
A JÉG több egyéni támogatást kap, mint cégest.
A Ti segítségetek az, amiért nap mint nap érdemes felkelnünk és csinálnunk azt, amit csinálunk. Az önzetlen, nemes hozzájárulás, ami által hatást tudunk elérni a fiataloknál. A reménycsillag, ami segítségével változást tudunk eszközölni. A katalizátor, amiért hiszünk abban, hogy meg tudjuk váltani a világot! Egyszóval: Köszönjük!
 

És hogyan teheted?  

Az alábbi címen utalhatsz számunkra: 
Címzett: JÉG 
Bankszámlaszám: 16200106-11595115 
Közleményben az alábbi szöveg szerepeljen: „Támogatás” (és mellé a neved, ha szeretnéd megadni) 

Nagyon hálásak vagyunk, hogy segíted a munkánkat! Minden ilyen egy újabb motivációs töltet számunkra, hogy csináljuk tovább azt az értékteremtést, amit teszünk. 

Adó 1%

Támogathatsz minket az Adó 1%-al!
További információért kattints ide!