Támogatás

Támogatás – számtalan jó ügyért

A Jövőt Építők Generációja Egyesület egy nonprofit szervezet, ami oktatási projekteken dolgozik, hogy segítse a fiatalok fejlődését, valamint a társadalom előrehaladását. Az évente közel száz fiatal, akik csatlakoznak a JÉG Akadémiához, valamint a több ezer másik, akik részt vesznek programjainkon, mind azt bizonyítják, hogy a jövő felépítése csakis akkor sikerülhet, ha közösen tesszük. Ha együtt emeljük a farönköt, sokkal könnyebb lesz, mintha egyedül tennénk.

 

Viszont az értékes munkánkat nem tudnánk megvalósítani nélküled! Te teszed számunkra lehetővé elhivatott hozzájárulásoddal ezt a fantasztikus tevékenységet, amivel napról napra jobbá tehetjük a fiatalok jövőjét és segíthetünk nekik a siker útján.

Támogatás cégként

Támogatás Magánszemélyként

Átutalásos támogatás…

…amivel fényt gyújthatsz a legsötétebb óráinkban is.

 

A ti egyéni támogatásotok és segítségetek az, amiért minden reggel boldogan kelünk, és csináljuk azt, amit csinálunk. Az önzetlen, nemes hozzájárulásotok, amit nyújtotok nekünk, a fiataloknak is segít, hogy változást hozhassunk az életükbe. Ez az a fény, amiért hiszünk abban, hogy együtt, közösen megváltoztathatjuk a világot – és amit nem tudunk eléggé megköszönni!

 

Hogyan segíthetsz?

Az alábbi címre indíthatsz utalást a JÉG Egyesületünknek:

  • Címzett: JÉG
  • Bankszámlaszám: 16200106-11595115
  • Közleményben, kérjük, írd oda, hogy „Támogatás”-ról van szó (és mellé a neved, ha szeretnéd megadni, viszont ez nem kötelező).

 

Nagyon hálásak vagyunk a segítségedért! Minden támogatás egy újabb löket a munkánkhoz, hogy folytathassuk azt az értékteremtést, amit több mint 10 éve kezdtünk.

1% a 100%-ért

Adód 1%-ának felajánlásával is támogathatsz minket!

További információért kattints ide!