FELVÉTELI JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:
MÁRCIUS 3.

Támogatás és közösség:
együtt építjük a jövőt!

JÉG tagként...

…felkészülhetsz a munkaerőpiacra a JÉG Akadémia elvégzésével.

…egy innovatív és barátságos közösség részese lehetsz.

…szakmai kompetenciáidat egy aktív környezetben fejlesztheted.

…szakmai előrelépésedet a motivációs rendszerünkkel is díjazzuk.

Felvételi Folyamat

Minden évben több alkalommal jelentkezhetsz hozzánk!

Írásbeli

Kíváncsiak vagyunk rád, és arra, hogy mi motivál téged a világban. Az írásbeli feladatokban, beleképzelve magad különböző szituációkba, kell válaszolnod és egyben megmutatnod, hogy hogyan közelíted meg kihívásokat és hogyan találsz rájuk megoldást. Az írásbeli feladatok időtartama maximum 20 perc. A feladatok leadása és kiértékelése után e-mailben fogunk visszajelzést küldeni neked az eredményről.

Szóbeli forduló

A következő lépés az online szóbeli interjú a felvételi csapat tagjaival. Az írásbeli feladatok után szeretnénk személyesen is megismerni, hogy még pontosabb képet kaphassunk rólad. Ebben a fordulóban már sokkal mélyebben érintjük a motivációdat, valamint a szakmai hátteredet is.

Az online szóbeli interjú időtartama körülbelül 15 percet vesz igénybe.

Bevonóprogram

A sikeres felvételi után egy olyan csapatba fogsz kerülni, ahol egy mentor segít neked az integrálódásban. Bevonóként vehetsz részt az összes JÉG eseményen, amiken megismerheted a szervezet működését. Ez az időszak segít abban, hogy könnyebben integrálódj a folyamatokba és akár hosszú távú szakmai kapcsolatokat is kiépíthess.

JÉG Akadémia programja

Bevonó program

Hogy semmilyen leküzdhetetlen akadály ne állhassa utad önmagad megismerése során, segítünk csatlakozni a JÉG közösségébe – hogy könnyedén beletanulhass szerveztünk működésének alapjaiba.

TÉNYTUDATOSSÁG KÉPZÉS

A világ megítélésében mindannyian hibázunk olykor – emiatt vezetünk be téged elsőként abba a 10 db ösztönös késztetést összefogó képzésbe, amelyek eltorzítják érzékelésünket.

INNERTALENT PROGRAM

Egy olyan oktatási platformot kínálunk fel, amely a vállalati munkaerőpiacra való felkészülésben segít téged, és fejleszti az adott készségeidet.

 

Az Akadémia során 10 db olyan kihívással kerülsz majd szembe, amelyek nemcsak fejlesztik majd a személyiségedet, hanem mélyebb betekintést is nyújtanak a választott szakterületedbe. Ezáltal kézzelfogható, gyakorlati előnyökre tehetsz szert a munkaerőpiacon.

Husky mindset

Amint eléred az Akadémia program egyik első mérföldkövét, az alábbi 4 lehetőség közül választhatsz:

  • Alkalmazott szeretnél lenni
  • Vállalkozást indítanál
  • Karrieredet formálnád át vagy teljesednél ki benne
  • Vagy éppen fogalmad sincs, hogy mi szeretnél lenni, DE ezen nem akarsz rágódni

 

A 3 hónapos kurzusunk segít neked is megtalálni a céljaidat és karrierutadat!

top mindset mastermind

Miután teljesítetted az InnerTalent Program 10 db kihívását, egy Mastermind csoport tagjává válhatsz. Ezen csoportok középpontjában a közösség, a problémák megoldása és a gondolkodásmód továbbfejlesztése áll. Célunk, hogy olyan gondolatgerjesztő formákat adhassunk át, amelyek segítenek jobb karrierdöntéseket hozni és amelyekkel könnyebben alapozhatod meg a jövődet.

Kognitív Játékok

A JÉG szakmai partnerséget kötött az OkosDoboz csapatával, Magyarország vezető edukációs platformjával. Ehhez kapcsolódva 11 db olyan kognitív játékot is ajánlunk, amelyek segítenek fejleszteni a problémamegoldó hajlamodat, a memóriakészségedet és a figyelmedet – sok más egyéb támogatáson túl –, hogy az élet minden területén jobb teljesítményt nyújthass.

JÉG Akadémia

Kompetenciafejlesztés a sikeres jövődért!

A JÉG Akadémia egy 2 éves, átfogó program, ahol a sikeresen csatlakozott JÉG-tagokat várjuk. Ez egy olyan attitűderősítő utazás, amely során szakmai előnyöket szerezhetsz a munkaerőpiacon, miközben részese lehetsz egy proaktív és ambiciózus közösségnek. Mindezt pedig úgy, hogy az adott mérföldkövek teljesítésekor szakmai és egyben szórakoztató élményeket is biztosítunk számodra.

JÉG Akadémiát kiegészítő programjaink

Cooling night

Cooling Night programunkat havonta egyszer szoktuk megrendezni, amikor is egy meghívott, neves vendég mutatja be az életét – a sikerein, a kudarcain és a legfontosabb tanulságain keresztül. A Cooling Night keretein belül te is megismerheted a milliárdos üzletemberek, a sportolók és a művészek életútját, döntéseit és kihívásait.

MentorEst

Az esemény során 17-35 év közötti szakmailag fejlődni vágyó és ambiciózus fiatalok kapnak lehetőséget, hogy egy exkluzív étteremben, négyszemközt vacsorázhassanak egy kiemelkedő szakemberrel.
Csányi Sándor előadás - Jövőt Építők Generációja

JÉG Talk

A JÉG Talk előadássorozatunk célja, hogy olyan nagy létszámú előadásokat szervezhessünk meg a hallgatóink számára, amelyek a jövőt érintik, relevánsak a gazdasági élettel kapcsolatban, valamint hatással vannak a gondolkodásmódra és a jövőképek kialakítására is.

Korábbi előadónk: Dr. Csányi Sándor (OTP BANK, elnök-vezérigazgató)

Tagjaink mondták

Szeretném Veletek is megosztani az örömömet, hogy teljes ösztöndíjjal felvettek a Yale egyetemre! A JÉG az egész fejlődésem során végigkísért kiskorom óta, támogatott a céljaimban, és az utóbbi időben különösen sokat segített abban, hogy ezt a célt el tudjam érni.
Dörnyei Bendegúz
Tanulási környezeteinkben az iskolában, munkahelyünkön vagy akár otthon ugyan folyamatosan szert tehetünk új tudásra, ez gyakran nem értékeinkhez, igényeinkhez, képességeinkhez mérten történik. A JÉG-ben évek óta gyakorlom az önismeret fejlesztését tevékenységek széles tárával; előadásokon, jótékonysági projektekben, csapatmunkákban, workshopokon vagy az InnerTalent program kihívásainak teljesítése közben.
Csapliczky Vivien
A JÉG-ben folyamatosan olyan emberek vesznek körbe, akik fejlődni szeretnének és nyitottak. Vevők az ötletekre, szívesen vesznek részt projektekben. Kreatívak és okosak. A legjobb környezet, amiben lehetsz.
Kiss Gergő

Rólunk

A Jövőt Építők Generációja Egyesület (JÉG) 17-30 éves fiatalok számára kínálja a JÉG Akadémia 2 éves szakmai programot, ezzel segítve a fiatalok kompetenciafejlesztését és a sikeres attitűd erősítését. Minden, amit teszünk, azt a célt szolgálja, hogy a fiatalok megismerjék a bennük rejlő lehetőségeket, kibontakoztathassák tehetségüket és értékes kapcsolatokra tegyenek szert. Ami összeköt minket, hogy nem félünk egymással megosztani az ötleteinket és hosszú távon gondolkodunk.

A szervezetünk 2011-ben alapult meg, és büszkék vagyunk arra, hogy több ezer fiatal életét tettük jobbá a működésünk során.