Érdekelnek a szakmai programok, de fontos neked a jó hangulat és a közösség?

 

Akkor jelentkezz hozzánk az írásbeli feladatsor kitöltésével.

Mi bízunk egymásban és az általunk épített jövőben.

A JÉG tagok előtt rengeteg kapu nyílik meg. Cooling Night eseményeken ismerhetik meg a jó gyakorlatokat, a sikersztorik mögött rejlő életutat és elismert szakemberek tapasztalatait. Mentor Est keretein belül vacsorázhatnak egy-egy ismert közéleti vezetővel. A kurzusrendszerben felvett órákkal bővíthetik szaktudásuk vagy fedezhetnek fel egy teljesen új területet. Random Coffee alkalmakon szélesíthetik a kapcsolati hálójukat.

A lehetőségek tárháza korlátlan. Mi bízunk egymásban és hiszünk az általunk épített jövőben.

Reméljük, hogy nemsokára már te is velünk tartasz majd ezen az úton!

A JÉG neked való, ha…

Hajlandó vagy sok időt és energiát áldozni a tudásod növelésére

Érdekelnek a szakmai programok

Ha hiszed, hogy együtt többre lehetünk képesek

Fontos neked a jó hangulat és a közösség

A felvételi menetrendje

Folyamatos
Írásbeli
Sikeres írásbelit követően
Szóbeli forduló
Amint megvan 5-6 jelentkező
Bevonó program

Írásbeli feladatsor

Ne karikázós vagy skálázós opciókra számíts.

Rád vagyunk kíváncsiak: arra, hogy mi motivál téged és hogyan látod a világot.

Ezekre a kérdésekre csak kifejtős válaszokkal lehet felelni, így – amennyiben erre lehetőséged van – inkább otthon, ráérő idődben állj neki a kitöltésnek. Az írásbeli feladathoz csatolandó egy szakmai önéletrajz és egy motivációs levél is, így ezeket sem árt előkészíteni.

Az írásbeli forduló után minden jelentkezőt e-mailben értesítünk.

 

Szóbeli forduló

Sikeres írásbeli felvételi után szóbeli fordulóra kerül sor. Amennyiben a járványügyi helyzet intézkedései ezt lehetővé teszik, úgy szeretnénk ezt személyesen megtartani, hiszen egyrészt az írásbelik olvasása után mi általában már alig várjuk, hogy találkozhassunk veletek, másrészt így ti is egy lépéssel közelebb kerülhettek hozzánk és jobban megismerhettek minket.

A szóbeli felvételi időtartama 10-15 perc, mialatt újfent a motivációs és szakmai hátteredre leszünk kíváncsiak egy kötetlen beszélgetés formájában.

Szeptember 14 – 18

Szóbeli forduló

Sikeres írásbeli felvételi után szóbeli fordulóra kerül sor. Amennyiben a járványügyi helyzet intézkedései ezt lehetővé teszik, úgy szeretnénk ezt személyesen megtartani, hiszen egyrészt az írásbelik olvasása után mi általában már alig várjuk, hogy találkozhassunk veletek, másrészt így ti is egy lépéssel közelebb kerülhettek hozzánk és jobban megismerhettek minket.

A szóbeli felvételi időtartama 10-15 perc, mialatt újfent a motivációs és szakmai hátteredre leszünk kíváncsiak egy kötetlen beszélgetés formájában.

Október – november

Bevonóprogram

A sikeres szóbeli felvételit egy két hónapos bevonóprogram követi. A két hónap alatt az új belépők csapatban, szakmai mentor vezetésével teljesítenek különböző, a későbbi szakmai előmenetelüket és készségfejlesztésüket megalapozó feladatokat. Amellett, hogy a bevonóprogramra mindenki szívesen emlékszik vissza és inspirálódik társai ötleteiből, munkájából, ez szolgál a JÉG Diploma alappilléreként is. A Bevonóprogramot sikeresen teljesítők részt vesznek a JÉG tag-avatón.

Tagjaink mondták

Stenczel Tamás

Anyagtudomány mester szakos diák vagyok Cambridge-ben. Középiskola alatt csatlakoztam, részt vettem az iskolámban alakuló JÉG csapatban és jártam az akkori kurzusrendszerre, ahol nagyon sokat tanultam és fejlõdtem. A kihívásokon dolgozva kimozdultam a komfortzónámból és új dolgokat fedeztem fel közben. Számomra a JÉG egy szuper közösség, ahol tudom hogy hozzám hasonlóan érdeklõdõ, a világra nyitott, és kiváncsi emberekkel vagyok körülvéve, akik egymást motiválják a fejlõdés irányába.

Lombárszki Csaba

A marketinges tanulmányaim kiegészítése végett idén már az ELTE gazdálkodási karát erősítem. Az ott megszerzett tudásomat szeretném kamatoztatni, ezért elsősorban a szakmai fejlődés és a kapcsolatépítés reményében csatlakoztam 2019 őszén a Jövőt Építők Generációja egyesülethez. Az itt eltöltött eddigi időszakom alatt sokkal jobban megismertem önmagam, fantasztikus emberekkel találkoztam és kötöttem barátságot, valamint sikerült csatlakoznom egy olyan közösséghez, melyben a tagok építik és motiválják egymást. Maga a szervezet nagy dolgokra hivatott, én pedig örülök, hogy az egyik tagjának mondhatom magam!

Gódány Nikolett

Harmadéves történelem szakos Phd hallgató vagyok az ELTE-n. Azért (is) jelentkeztem a JÉGbe, mert szerettem volna az egyetemen megszerzett elméleti tudáson kívül, plusz gyakorlati tudáshoz is hozzájutni, mindezt hasonló érdeklődésű és fejlődni vágyó fiatalok között. A JÉG egy olyan közösséget jelent számomra, amelyben fejlődhetek, és néha kimozdít a komfortzónámból. Természetesen nemcsak arról van szó, hogy én kapjak valamit, az egyesületi lét a kölcsönösségről szól. A marketing területen szeretném tudásomat bővíteni, ezért is csatlakoztam a marketing csapathoz, ahol jelenleg kampánymenedzserként veszek részt szervezetünk social media felületeinek kezelésében.

Örülök, hogy tagja lehetek a JÉGnek, ahol jófej, tehetséges embereket ismerhettem meg, szuper programokon vehetek részt és változatos feladatokon dolgozhatok együtt a csapattal.

Czabai Tamás

Csak egy közösségért jöttem, ahol érdekes embereket találhatok.

Aztán azon kaptam magam, hogy estéket beszélgetünk át, meghallgatunk és ütköztetünk véleményeket, barátokká válunk vitázás közben.

Közösen tervezgetünk, önszervezünk csapatokat, ötlet ötletet követ, és már bele is vágtunk valami újba. Megint. Egy hónapig csiszoljuk az 5 kilométeres futóidőt egymást ugratva és a végén őszintén örülve mindenkinek. Sokkal több, mint amit elképzeltem.

Török Bettina

Bettina vagyok és idén a Budapesti Corvinus Egyetem gazdaságinformatikus mester szakon első éves hallgatóként kezdtem. Demonstrátorként fontos számomra az oktatás, és informatikusként nem lepek meg senkit, ha azt mondom, a számítógépekért is rajongok. Ezen felül tagja vagyok a JÉG szervezetnek, ahol a fejlődés a legfontosabb. Imádok olyan emberek között lenni, ahol mindenki céltudatos és tudja, hogyan érje el az életcélját. A Jövőt Építők Generációja pontosan egy ilyen szervezet, ahol számíthatunk egymásra és együtt tervezhetjük a jövőnk.

A JÉG a megfelelő szervezet számodra, ha:

hajlandó vagy sok időt és energiát áldozni a tudásod növelésére

szakmai fejlődésre vágysz

szívesen kipróbálnád magadat projektekben

részt vennél izgalmas kurzusokon

szeretsz csapatban dolgozni

célod a kapcsolatépítés

és bővítenéd ismereteidet