Középiskolás verseny

2024-ben már 11. alkalommal rendeztük meg a középiskolások körében nagy sikernek örvendő JÉG Középiskolás Versenyt. Legfőbb célunk már a kezdetektől fogva az volt, hogy a diákok fejlődni tudjanak és képesek legyenek egymást elősegítve tehetségüket kibontakoztatni.

Kik jelentkezhetnek?

A versenyre olyan 3 fős csapatok jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek a közgazdaságtudomány különböző területei iránt, és szeretnék megmérettetni magukat az ország legjobb diákjaival szemben. A csapatok akár különböző osztályokból vagy évfolyamokból is állhatnak, korhatári kikötés nincsen. Azonban minden csapattagnak aktív középiskolai jogviszonnyal kell rendelkeznie.

Hogyan zajlik a verseny?

A verseny három fordulóból áll, amelyek során a csapatoknak az elméleti és gyakorlati tudásukat egyaránt be kell vetniük. A három selejtező során lehetőség nyílik a résztvevőknek szakmai előadások megtartására, esettanulmányok megoldására és egy valós üzleti projekt kidolgozására is.

Mit nyerhetnek a csapatok?

A döntőbe került csapatokat oklevéllel, coachinggal és egyedi ajándékcsomaggal díjazzuk (a Budapesti Corvinus Egyetem, valamint a vállalati partnereink jóvoltából). Ezen kívül a döntős csapatoknak lehetőségük lesz résztvenni egyszerre kettő céglátogatáson is, ahol betekintést nyerhetnek Magyarország egyik piacvezető ipari ingatlanfejlesztő vállalatába és annak egyik partnerébe. A legjobb csapatok a Jövőt Építők Generációja Egyesület felajánlásából 300.000 Ft összdíjazásba részesülnek. Az országos szóbeli döntő napján pedig a csapatok részére a Corvinus Egyetem campusán tartunk egy kisebbfajta túrát, ahol betekintést nyerhettek az egyetemisták mindennapjaiba.

Fontos időpontok

A 2024-es Középiskolás Verseny lezárult, a következő évre vonatkozó részletes információkkal kapcsolatban figyeljétek a weboldalunkat.

Jelentkezzetek versenyünkre minél többen, hiszen minden egyes csapat számára akár egy életre szóló és karrierfordító élményben lehet része.

A teljes JÉG vezetőség nevében előre is sok sikert kívánunk a jelentkezőknek!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Támogatóink

HiSchool Alapítvány