Középiskolás Verseny

Majd jöhet ide szöveg

2023-ban immár 10. alkalommal rendeztük meg a középiskolások körében nagy sikernek örvendő JÉG Középiskolás Versenyt, melynek célja, hogy a diákok fejlődni tudjanak és képesek legyenek egymást elősegítve tehetségüket kibontakoztatni.

Kiknek a jelentkezését várjuk?

A versenyre olyan 3 fős csapatok jelentkezését várjuk, melynek tagjai érdeklődnek a közgazdaságtudomány különböző témái iránt, és szeretnék megmérettetni magukat az ország legjobb diákjaival szemben. A csapatok állhatnak akár különböző osztályok vagy évfolyamok diákjaiból, korbeli megkötés nincs. Az azonban feltétel, hogy a csapat minden tagja egy középiskolába járjon, és aktív középiskolai jogviszonyuk is legyen.

Hogyan fog zajlani a verseny?

A verseny 3 selejtező fordulóból áll, amelyek az online térben kerülnek megvalósításra. A selejtező 10 legjobb csapata pedig bejut a tavasszal megrendezésre kerülő országos döntőbe, ahol az álmaik vállalkozás ötletét kell összeállítaniuk és prezentálniuk a neves szakmai zsűri előtt, a Budapesti Corvinus Egyetemen. A verseny során egyedülálló módon a döntőbe került csapatoknak egyedi mentorálást is biztosítunk egy-egy corvinusos egyetemista közreműködésével.

Mit nyerhettek a versenyen?

A döntőbe került csapatok mindegyikét oklevéllel és egyedi ajándékcsomaggal díjazzuk, melyet a Budapesti Corvinus Egyetem, valamint a vállalati partnereink biztosítják. Továbbá a legjobb csapatok a Jövőt Építők Generációja Egyesület felajánlásából egyedi ajándékban részesülnek. Az országos szóbeli döntő napján pedig a csapatok részére egy körbevezetést tartunk a Corvinus Egyetem campusán, ahol betekintést nyerhettek az egyetemisták mindennapjaiba.

FONTOS IDŐPONTOK

Jelentkezési időszak

IDŐPONT KÉSŐBB!

Első forduló benyújtása

IDŐPONT KÉSŐBB!

Második forduló benyújtása

IDŐPONT KÉSŐBB!

Harmadik forduló benyújtása

IDŐPONT KÉSŐBB!

Konzultáció

IDŐPONT KÉSŐBB!

Országos szóbeli döntő

IDŐPONT KÉSŐBB!

Reméljük, hogy minél többen jelentkeztek a versenyünkre, amely során egy életreszóló kalandban lehet részetek.

Sok sikert kívánunk a versenyen!

Támogatóink

HiSchool Alapítvány