JÉG Akadémia

2 éves program, ahol kihozhatod magadból a legtöbbet

Bevonó program

Segítünk a JÉG-be való integrálódásban. A bevonó során jobban megismerheted magad és a szervezet alapjait. 

TÉNYTUDATOSSÁG KÉPZÉS

Bemutatjuk a 10 ösztönös késztetést, amely eltorzítja az érzékelésünket, illetve amelyek miatt tévesen és rosszul ítéljük meg a világot. 

INNERTALENT PROGRAM

A cégek által validált munkaerőpiacra felkészítő edukációs platformunk segítségével fejlesztheted kompetenciáidat.

Az Akadémia során 10 kihívást kapsz, amely egyrészt fejleszti a személyiségedet, másrészt az iparág választása után a kihívásokon keresztül mélyebb betekintést nyersz a választott szakterületbe és  ennek köszönhetően gyakorlati előnnyel indulsz a munkaerőpiacon! 

Husky mindset

Ha eléred az Akadémia egyik mérföldkővét, választhatsz 4 lehetőség közül:

  • Alkalmazott szeretnél lenni
  • Vállalkozó szeretnél lenni
  • Karrierváltás/kiteljesedés útján haladsz
  • Nem tudod, hogy mi szeretnél lenni

A 3 hónapos kurzusunk segít megtalálni a céljaid és irányod!

 

top mindset mastermind

Miután elvégezted az InnerTalent 10 kihívását, egy Mastermind csoportba kerülsz.

A mastermind csoportok működéséről már Napoleon Hill – Gondolkodj és gazdagodj könyvében is olvashatsz, melyet egy negyed évszázados átfogó kutatás alapján 1937-ben írt Henry Ford felkérésére.

A műfaj középpontjában a közösség, a problémák megoldása és a gondolkodásmód fejlesztése áll. A célunk a mindseted fejlesztése.  

Ezáltal jobb karrierdöntéseket hozol és a jövőd építése is biztosabb lábakon fog állni!

Kognitív Játékok

A JÉG szakmai partnerséget kötött az OkosDoboz csapatával, Magyarország vezető edukációs platformjával.

Ennek keretében került kiválasztásra 11 kognitív játék, ami a Te kognitív képességeid fejlesztését célozza meg. 

Fejlesztjük a problémamegoldást, az emlékezetet, a figyelmet és még további területeket játékos formában azért, hogy az életben is jobb teljesítményt nyújts!

JÉG AKadémia

Kompetenciafejlesztés a sikeres jövődért!

A JÉG Akadémia egy átfogó 2 éves program, amelyre a JÉG-hez való csatlakozásod után hívunk! Ez egy sikeres attitűderősítő, kihívásokkal teli komplex folyamat, amelynek segítségével szakmai előnyre teszel szert a munkaerőpiacon, és közben egy proaktív, törekvő közösség tagjává válsz! Mindezt úgy, hogy a mérföldkővek teljesítése után szakmai és szórakoztató élményekben lehet részed. 

A JÉG Akadémiát kiegészítő programjaink

A két éves JÉG Akadémia mellett biztosítunk további kompetenciafejlesztő programokat is, hogy ki tudj teljesedni és tovább tudd növelni a kapcsolatrendszered. 

COOLING NIGHT

Havonta egyszer szervezzük meg a Cooling Night programunkat, amelynek keretében elhívunk egy neves embert, aki bemutatja az életét, sikereit, kudarcait és legnagyobb tanulságait. Itt megismerheted milliárdos üzletemberek, sportolók, művészék karrierjét, döntéseit és kihívásait. Kik voltak eddig a vendégeink? 

KURZUSOK

Havi rendszerességgel megrendezendő kurzusainkon olyan területeken szerezhetsz ismereteket, mint az időgazdálkodás, a tudatos tervezés, a stresszkezelés, a tárgyalás és prezentációs technika vagy éppen a testbeszéd. 

A kurzusok támogatják a JÉG Akadémia elvégzését. Ennek segítségével könnyebben boldogulsz mind az üzleti, mind a magánéletben. 

KONFERENCIÁK

Erasmus+ Nemzetközi konferenciáinknak köszönhetően lehetőséged nyílik kiutazni más országokba, más kultúrákat megismerni és nemzetközi kapcsolatokat építeni. 

Ezeken a tematikus konferenciákon a szervezetünk vagy a partnerszervezetünk biztosítja az utazás, a szállás és az étkezés költségeid számodra!

Fejlődni mindig megéri

A tagjaink számára kiépítettünk egy motivációs rendszert is. A közösségben amit a legjobban díjazunk, az a szakmai előrehaladásod! Egyszerre fejlődhetsz és részesülhetsz jutalomban! De hogy milyen jutalomban? Itt van pár ízelítő, hogy mire pályázhatnak azok, akik megfelelően haladnak a JÉG Akadémia programjával

1. Katamaránozás a Balatonon: évente 15 fő kap egy egynapos Katamaránozási lehetőséget a Balatonon

2. JÉG Albi lehetőség: beköltözhetsz kedvezményes áron a JÉG albérleti helyére

3. Ticketing rendszer: a mérföldkővet teljesítése során ticketeket kapsz, amit beválthatsz neves emberekkel való kávézásra, pl. Gerendai Károly vagy Zolnay Judit. 

4. Az egyik Tanácsadói Testületi tagunk felajánlott díjmentesen 5 helyet az 1 millió forintos vezetői képzésére azoknak, akik elvégzik a JÉG Akadémiát

Ez csak egy kis izelítő abból a sok lehetőségből, amit elnyerhetsz, ha csatlakozol hozzánk és a szakmai fejlődést választod! 

És mit várunk cserében? A fejlődés iránti vágyat, a kitörés iránti szenvedélyt, erős attitűdöt arra, hogy jobb szeretnél lenni napról napra!

Katamaránozás

JÉG Albi

Ticketing rendszer

Vezetői képzés

Partnereink és támogatóink

Tagjaink mondták

Szeretném Veletek is megosztani az örömömet, hogy teljes ösztöndíjjal felvettek a Yale egyetemre! A JÉG az egész fejlődésem során végigkísért kiskorom óta, támogatott a céljaimban, és az utóbbi időben különösen sokat segített abban, hogy ezt a célt el tudjam érni.
Dörnyei Bendegúz
Tanulási környezeteinkben az iskolában, munkahelyünkön vagy akár otthon ugyan folyamatosan szert tehetünk új tudásra, ez gyakran nem értékeinkhez, igényeinkhez, képességeinkhez mérten történik. A JÉG-ben évek óta gyakorlom az önismeret fejlesztését tevékenységek széles tárával; előadásokon, jótékonysági projektekben, csapatmunkákban, workshopokon vagy az InnerTalent program kihívásainak teljesítése közben.
Csapliczky Vivien
A JÉG-ben folyamatosan olyan emberek vesznek körbe, akik fejlődni szeretnének és nyitottak. Vevők az ötletekre, szívesen vesznek részt projektekben. Kreatívak és okosak. A legjobb környezet, amiben lehetsz.
Kiss Gergő