JÉG Akadémia

Egy 2 éves, kihívásokkal és sikerekkel teli utazás, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból.

Bevonó program

Hogy semmilyen leküzdhetetlen akadály ne állhassa utad önmagad megismerése során, segítünk csatlakozni a JÉG közösségébe – hogy könnyedén beletanulhass szerveztünk működésének alapjaiba.

TÉNYTUDATOSSÁG KÉPZÉS

A világ megítélésében mindannyian hibázunk olykor – emiatt vezetünk be téged elsőként abba a 10 db ösztönös késztetést összefogó képzésbe, amelyek eltorzítják érzékelésünket.

INNERTALENT PROGRAM

Egy olyan oktatási platformot kínálunk fel, amely a vállalati munkaerőpiacra való felkészülésben segít téged, és fejleszti az adott készségeidet.

 

Az Akadémia során 10 db olyan kihívással kerülsz majd szembe, amelyek nemcsak fejlesztik majd a személyiségedet, hanem mélyebb betekintést is nyújtanak a választott szakterületedbe. Ezáltal kézzelfogható, gyakorlati előnyökre tehetsz szert a munkaerőpiacon.

Husky mindset

Amint eléred az Akadémia program egyik első mérföldkövét, az alábbi 4 lehetőség közül választhatsz:

  • Alkalmazott szeretnél lenni
  • Vállalkozást indítanál
  • Karrieredet formálnád át vagy teljesednél ki benne
  • Vagy éppen fogalmad sincs, hogy mi szeretnél lenni, DE ezen nem akarsz rágódni

 

A 3 hónapos kurzusunk segít neked is megtalálni a céljaidat és karrierutadat!

top mindset mastermind

Miután teljesítetted az InnerTalent Program 10 db kihívását, egy Mastermind csoport tagjává válhatsz. Ezen csoportok középpontjában a közösség, a problémák megoldása és a gondolkodásmód továbbfejlesztése áll. Célunk, hogy olyan gondolatgerjesztő formákat adhassunk át, amelyek segítenek jobb karrierdöntéseket hozni és amelyekkel könnyebben alapozhatod meg a jövődet.

Kognitív Játékok

A JÉG szakmai partnerséget kötött az OkosDoboz csapatával, Magyarország vezető edukációs platformjával. Ehhez kapcsolódva 11 db olyan kognitív játékot is ajánlunk, amelyek segítenek fejleszteni a problémamegoldó hajlamodat, a memóriakészségedet és a figyelmedet – sok más egyéb támogatáson túl –, hogy az élet minden területén jobb teljesítményt nyújthass.

JÉG AKadémia

Kompetenciafejlesztés a sikeres jövődért!

A JÉG Akadémia egy 2 éves, átfogó program, ahol a sikeresen csatlakozott JÉG-tagokat várjuk. Ez egy olyan attitűderősítő utazás, amely során szakmai előnyöket szerezhetsz a munkaerőpiacon, miközben részese lehetsz egy proaktív és ambiciózus közösségnek. Mindezt pedig úgy, hogy az adott mérföldkövek teljesítésekor szakmai és egyben szórakoztató élményeket is biztosítunk számodra.

A JÉG Akadémiát kiegészítő programjaink

A kétéves JÉG Akadémia programunkon túl további kompetenciafejlesztő képzéseket is biztosítunk, hogy ne csak a szakmádban, hanem mindennapi életedben is egyszerre tudj kiteljesedni és tovább tudd bővíteni a kapcsolatrendszered.

Cooling Night

Cooling Night programunkat havonta egyszer szoktuk megrendezni, amikor is egy meghívott, neves vendég mutatja be az életét – a sikerein, a kudarcain és a legfontosabb tanulságain keresztül. A Cooling Night keretein belül te is megismerheted a milliárdos üzletemberek, a sportolók és a művészek életútját, döntéseit és kihívásait.

Kurzusok

Havi rendszerességgel különféle kurzusokat is szervezünk, ahol olyan, egyedi készségeket sajátíthatsz el, mint az időgazdálkodás, a tudatos tervezés, a stresszkezelés, a tárgyalás és prezentációs technika, vagy éppen a testbeszéd. A kurzusok a JÉG Akadémia elvégzését támogatják, és segítenek a szakmai és magánéleti fejlődésedben.

Konferenciák

Ahogy a neve is mutatja, az Erasmus+ Nemzetközi konferenciáink lehetővé teszik számodra, hogy más országokba utazz ki, hogy első kézből ismerj meg különféle inspiráló kultúrákat, valamint, hogy nemzetközi kapcsolatokat is kialakíthass. Az utazás, a szállás és az étkezés költségeit is a szervezetünk vagy a partnereink biztosítják számodra.

Mindig érdemes fejlődni

Az általunk kifejlesztett motivációs rendszerünk értékeli a szakmai fejlődésedet. A közösségünkben azokat díjazzuk a legjobban, akik legfőképpen szakmai előrehaladásukat mutatják be.

Viszont mi az, amire számíthatsz? Alább felsorolunk néhány példát, hogy mire pályázhatnak azok, akik sikeresen teljesítik a JÉG Akadémia programját:

  1. Katamarán élmény a Balatonon – Évente 15 személynek kínálunk egy egynapos katamarán élményt a Balatonon.
  2. JÉG Albérlet lehetőség – Kedvezményes albérleti lehetőséget biztosítunk a JÉG szálláshelyén az érdeklődő tagok számára.
  3. Ticketing rendszer – A mérföldkövek teljesítése során Ticketeket kapsz, amelyeket meghívott szakemberekkel (például Gerendai Károly vagy Zolnay Judit) való találkozásokra válthatsz be.

  4. Egy Tanácsadói Testületi tagunk öt díjmentes helyet kínál az 1 millió forintos vezetői képzésére azon szerencséseknek, akik sikeresen végzik el a JÉG Akadémiát.

Mindez csak a jéghegy csúcsa a rengeteg elérhető lehetőségből, amit elnyerhetsz, ha csatlakozol hozzánk és a szakmai fejlődést választod.

És mit várunk cserébe? Mit kell neked magaddal hoznod?

A fejlődés iránti vágyat, a kitörés iránti szenvedélyt, azt az erős attitűdöt, ami arra sarkall, hogy jobb legyél egyik napról a másikra és azutánra is!

Katamaránozás

JÉG Albi

Ticketing rendszer

Vezetői képzés

Partnereink és támogatóink

Tagjaink mondták

Szeretném Veletek is megosztani az örömömet, hogy teljes ösztöndíjjal felvettek a Yale egyetemre! A JÉG az egész fejlődésem során végigkísért kiskorom óta, támogatott a céljaimban, és az utóbbi időben különösen sokat segített abban, hogy ezt a célt el tudjam érni.
Dörnyei Bendegúz
Tanulási környezeteinkben az iskolában, munkahelyünkön vagy akár otthon ugyan folyamatosan szert tehetünk új tudásra, ez gyakran nem értékeinkhez, igényeinkhez, képességeinkhez mérten történik. A JÉG-ben évek óta gyakorlom az önismeret fejlesztését tevékenységek széles tárával; előadásokon, jótékonysági projektekben, csapatmunkákban, workshopokon vagy az InnerTalent program kihívásainak teljesítése közben.
Csapliczky Vivien
A JÉG-ben folyamatosan olyan emberek vesznek körbe, akik fejlődni szeretnének és nyitottak. Vevők az ötletekre, szívesen vesznek részt projektekben. Kreatívak és okosak. A legjobb környezet, amiben lehetsz.
Kiss Gergő