Támogatás és közösség:
együtt építjük a jövőt!

Csatlakozz a Jövőtépítők közösségéhez!

JÉG tagként...

…felkészülhetsz a munkaerőpiacra a JÉG Akadémia elvégzésével.

…egy innovatív és barátságos közösség részese lehetsz.

…szakmai kompetenciáidat egy aktív környezetben fejlesztheted.

…szakmai előrelépésedet a motivációs rendszerünkkel is díjazzuk.

Jelentkezési határidő: 2023. október 1. éjfél

Bevonó program

Segítünk a JÉG-be való integrálásban. A bevonó során jobban megismerheted magad és a szervezet alapjait. 

TÉNYTUDATOSSÁG KÉPZÉS

Bemutatjuk a 10 ösztönös késztetést, amely eltorzítja az érzékelésünket és amely miatt tévesen és rosszul ítéljük meg a világot. 

INNERTALENT PROGRAM

A cégek által validált munkaerőpiacra felkészítő edukációs platformunk segítségével fejlesztheted kompetenciáidat.

Az Akadémia során 10 kihívást kapsz, amely egyrészt fejleszti a személyiségedet, másrészt az iparág választása után a kihívásokon keresztül mélyebb betekintést nyersz a szakterületbe és gyakorlati előnnyel indulsz a munkaerőpiacon! 

Husky mindset

Ha eléred az Akadémia e szintjét, választhatsz 4 lehetőség közül:

  • Alkalmazott szeretnél lenni
  • Vállalkozó szeretnél lenni
  • Karrierváltás/kiteljesedés útján haladsz
  • Nem tudod, hogy mi szeretnél lenni

A 3 hónapos kurzusunk segít megtalálni a céljaid és irányod!

top mindset mastermind

Miután elvégezted az InnerTalent 10 kihívását, egy Mastermind csoportba kerülsz, amelynek célja, hogy a mindseted fejlesztése. 

Ezáltal jobb karrierdöntéseket hozol és a jövőd építése biztosabb lábakon fog állni! 

 

Kognitív Játékok

Az OkosDobozzal együttműködve 11 kognitív játék segítségével foglalkozunk a képességed fejlesztésével. 

Fejlesztjük a problémamegoldást, az emlékezetet, a figyelmet és még további területeket játékos formában azért, hogy az életben is jobb teljesítményt nyújts!

JÉG AKadémia

Kompetenciafejlesztés a sikeres jövődért!

A JÉG Akadémia egy átfogó 2 éves program, amelyre a JÉG-ben való csatlakozásod után hívunk! Ez egy sikeres attitűderősítő, kihívásokkal teli komplex folyamat, amelynek segítségével szakmai előnyre teszel szert a munkaerőpiacon, és közben egy proaktív, törekvő közösség tagjává válsz! Mindezt úgy, hogy a mérföldkővek teljesítése után szakmai és szórakoztató élményekben lehet részed. 

JÉG Akadémiát kiegészítő programjaink

Cooling night

Cooling Night programunkat havonta egyszer szoktuk megrendezni, amikor is egy meghívott, neves vendég mutatja be az életét – a sikerein, a kudarcain és a legfontosabb tanulságain keresztül. A Cooling Night keretein belül te is megismerheted a milliárdos üzletemberek, a sportolók és a művészek életútját, döntéseit és kihívásait.

MentorEst

Az esemény során 17-35 év közötti szakmailag fejlődni vágyó és ambiciózus fiatalok kapnak lehetőséget, hogy egy exkluzív étteremben, négyszemközt vacsorázhassanak egy kiemelkedő szakemberrel.
Csányi Sándor előadás - Jövőt Építők Generációja

JÉG Talk

A JÉG Talk előadássorozatunk célja, hogy olyan nagy létszámú előadásokat szervezhessünk meg a hallgatóink számára, amelyek a jövőt érintik, relevánsak a gazdasági élettel kapcsolatban, valamint hatással vannak a gondolkodásmódra és a jövőképek kialakítására is.

Korábbi előadónk: Dr. Csányi Sándor (OTP BANK, elnök-vezérigazgató)

Felvételi Folyamat

Minden évben több alkalommal jelentkezhetsz hozzánk!

Írásbeli

Kíváncsiak vagyunk rád, és arra, hogy mi motivál téged a világban. Az írásbeli feladatokban, beleképzelve magad különböző szituációkba, kell válaszolnod és egyben megmutatnod, hogy hogyan közelíted meg kihívásokat és hogyan találsz rájuk megoldást. Az írásbeli feladatok időtartama maximum 20 perc. A feladatok leadása és kiértékelése után e-mailben fogunk visszajelzést küldeni neked az eredményről.

Szóbeli forduló

A következő lépés az online szóbeli interjú a felvételi csapat tagjaival. Az írásbeli feladatok után szeretnénk személyesen is megismerni, hogy még pontosabb képet kaphassunk rólad. Ebben a fordulóban már sokkal mélyebben érintjük a motivációdat, valamint a szakmai hátteredet is.

Az online szóbeli interjú időtartama körülbelül 15 percet vesz igénybe.

Bevonóprogram

A sikeres felvételi után egy olyan csapatba fogsz kerülni, ahol egy mentor segít neked az integrálódásban. Bevonóként vehetsz részt az összes JÉG eseményen, amiken megismerheted a szervezet működését. Ez az időszak segít abban, hogy könnyebben integrálódj a folyamatokba és akár hosszú távú szakmai kapcsolatokat is kiépíthess.

Tagjaink mondták

Szeretném Veletek is megosztani az örömömet, hogy teljes ösztöndíjjal felvettek a Yale egyetemre! A JÉG az egész fejlődésem során végigkísért kiskorom óta, támogatott a céljaimban, és az utóbbi időben különösen sokat segített abban, hogy ezt a célt el tudjam érni.
Dörnyei Bendegúz
Tanulási környezeteinkben az iskolában, munkahelyünkön vagy akár otthon ugyan folyamatosan szert tehetünk új tudásra, ez gyakran nem értékeinkhez, igényeinkhez, képességeinkhez mérten történik. A JÉG-ben évek óta gyakorlom az önismeret fejlesztését tevékenységek széles tárával; előadásokon, jótékonysági projektekben, csapatmunkákban, workshopokon vagy az InnerTalent program kihívásainak teljesítése közben.
Csapliczky Vivien
A JÉG-ben folyamatosan olyan emberek vesznek körbe, akik fejlődni szeretnének és nyitottak. Vevők az ötletekre, szívesen vesznek részt projektekben. Kreatívak és okosak. A legjobb környezet, amiben lehetsz.
Kiss Gergő

Rólunk

A Jövőt Építők Generációja Egyesület (JÉG) 17-30 éves fiatalok számára kínálja a JÉG Akadémia 2 éves szakmai programot, ezzel segítve a fiatalok kompetenciafejlesztését és a sikeres attitűd erősítését. Minden, amit teszünk, azt a célt szolgálja, hogy a fiatalok megismerjék a bennük rejlő lehetőségeket, kibontakoztathassák tehetségüket és értékes kapcsolatokra tegyenek szert. Ami összeköt minket, hogy nem félünk egymással megosztani az ötleteinket és hosszú távon gondolkodunk.

A szervezetünk 2011-ben alapult meg, és büszkék vagyunk arra, hogy több ezer fiatal életét tettük jobbá a működésünk során.