A jövőt nem várni kell – hanem felépíteni!

Hozzuk létre EGYÜTT a jövő generációját!

Jövőtépítőként közös célunk, hogy olyan inspiráló lehetőségeket nyújthassunk mindenkinek, amelyekkel a leginkább embert próbáló kihívásokat is leküzdhetjük – hogy kétségek nélkül szárnyalhassunk egy szabad korban.

Rólunk

A Jövőt Építők Generációja Egyesület (röviden JÉG) 17-30 éves fiataloknak kínálja a 2 éves szakmai Akadémia programját, amely segíti fejleszteni a kompetenciáikat és megerősíteni a sikeres hozzáállásukat. Mindent, amit teszünk, azzal a céllal tesszük, hogy a fiatalok felfedezhessék a rejtett adottságukat, kibontakoztathassák tehetségüket és értékes kapcsolatokat építhessenek.

Az összekötő tényező köztük és köztünk nemcsak az őszinte összetartozásban keresendő – hanem a máshol süket fülekre találó ötletek meghallgatásában és támogatásában. A korlátok nélküli nyitottságban, a hosszú távú célok kitűzésében és azok elérésének törekvésében is. Szervezetünk 2011-ben alakult, és büszkék vagyunk rá, hogy működésünk során már több ezer fiatal életét tettük szebbé és sikeresebbé.

Bevonó program

Hogy semmilyen leküzdhetetlen akadály ne állhassa utad önmagad megismerése során, segítünk csatlakozni a JÉG közösségébe – hogy könnyedén beletanulhass szerveztünk működésének alapjaiba.

TÉNYTUDATOSSÁG KÉPZÉS

A világ megítélésében mindannyian hibázunk olykor – emiatt vezetünk be téged elsőként abba a 10 db ösztönös késztetést összefogó képzésbe, amelyek eltorzítják érzékelésünket.

INNERTALENT PROGRAM

Egy olyan oktatási platformot kínálunk fel, amely a vállalati munkaerőpiacra való felkészülésben segít téged, és fejleszti az adott készségeidet.

 

Az Akadémia során 10 db olyan kihívással kerülsz majd szembe, amelyek nemcsak fejlesztik majd a személyiségedet, hanem mélyebb betekintést is nyújtanak a választott szakterületedbe. Ezáltal kézzelfogható, gyakorlati előnyökre tehetsz szert a munkaerőpiacon.

Husky mindset

Amint eléred az Akadémia program egyik első mérföldkövét, az alábbi 4 lehetőség közül választhatsz:

  • Alkalmazott szeretnél lenni
  • Vállalkozást indítanál
  • Karrieredet formálnád át vagy teljesednél ki benne
  • Vagy éppen fogalmad sincs, hogy mi szeretnél lenni, DE ezen nem akarsz rágódni

 

A 3 hónapos kurzusunk segít neked is megtalálni a céljaidat és karrierutadat!

top mindset mastermind

Miután teljesítetted az InnerTalent Program 10 db kihívását, egy Mastermind csoport tagjává válhatsz. Ezen csoportok középpontjában a közösség, a problémák megoldása és a gondolkodásmód továbbfejlesztése áll. Célunk, hogy olyan gondolatgerjesztő formákat adhassunk át, amelyek segítenek jobb karrierdöntéseket hozni és amelyekkel könnyebben alapozhatod meg a jövődet.

Kognitív Játékok

A JÉG szakmai partnerséget kötött az OkosDoboz csapatával, Magyarország vezető edukációs platformjával. Ehhez kapcsolódva 11 db olyan kognitív játékot is ajánlunk, amelyek segítenek fejleszteni a problémamegoldó hajlamodat, a memóriakészségedet és a figyelmedet – sok más egyéb támogatáson túl –, hogy az élet minden területén jobb teljesítményt nyújthass.

JÉG AKadémia

Kompetenciafejlesztés a sikeres jövődért!

A JÉG Akadémia egy 2 éves, átfogó program, ahol a sikeresen csatlakozott JÉG-tagokat várjuk. Ez egy olyan attitűderősítő utazás, amely során szakmai előnyöket szerezhetsz a munkaerőpiacon, miközben részese lehetsz egy proaktív és ambiciózus közösségnek. Mindezt pedig úgy, hogy az adott mérföldkövek teljesítésekor szakmai és egyben szórakoztató élményeket is biztosítunk számodra.

Mentorest

A Jövőtépítők Generációja Egyesület 2013 óta minden évben megrendezi a Mentorestet, ahol 17-35 év közötti, szakmailag fejlődni vágyó és ambiciózus fiatalok kapnak lehetőséget arra, hogy egy exkluzív étteremben, négyszemközt vacsorázhassanak egy a szakmájukban kiemelkedő szakemberrel.

Ezek a szakemberek már bizonyítottak a szakmájukban – így első kézből ismerheted meg tőlük, hogyan lehet valaki sikeres az életében, és milyen készségekre van szükség ehhez.

JÉG Középiskolás Verseny

2023-ban már 10. alkalommal rendeztük meg a középiskolások körében nagy sikernek örvendő JÉG Középiskolás Versenyt. Legfőbb célunk már a kezdetektől fogva az volt, hogy a diákok fejlődni tudjanak és képesek legyenek egymást elősegítve tehetségüket kibontakoztatni.

Partnereink és támogatóink

Costes logo