Nemzetközi konferenciák

Az Európai Unió által életre hívott és finanszírozott Erasmus+ programok keretében nemzetközi konferenciákat is szervezünk. Az Erasmus+ projektek célja, hogy támogassa a fiatalok külföldi tanulási lehetőségeit, elősegítse az oktatási intézmények, ifjúsági szervezetek, vállalkozások és NGO-k közötti partnerségek kialakulását, valamint az innovációt, a vállalkozó szellemet és a foglalkoztathatóságat ösztönző reformokhoz nyújtson segítséget.

A program keretében a bolgár Champions Factory szervezettel közösen rendeztük meg ?The Legends of Tomorrow? és a ?The Builders of the Future? konferenciákat.

A két állomásos ?The Legends of Tomorrow? konferencián 32 fő vett részt 4 országból, melyet 2016 október 13 ? 20 között Bulgáriában, valamint 2017. április 17 ? 23 között Magyarországon rendeztünk meg. A projekt fókuszában állt megismerni a résztvevő országokat, annak helyzetét és lehetőségeit a munka világában. Az eseményen résztvevő fiatalok betekintést nyerhettek a vállalkozás világába, a vállalkozói szemléleten és egy vállalkozás alapításainak kihívásain keresztül.

A ?The Builders of the Future? konferencia 2017. október 10 ? 14 között 45 fiatal részvételével zajlott. A négy napos eseményre 14 országból érkeztek a résztvevők. A projektek során lehetőség nyílt a résztvevő vezetők számára, hogy megismerkedjenek más szervezetekkel és annak vezetőivel, az Erasmus+ projektek működésével és az abban rejlő lehetőségekkel, megadva az esélyt jövőbeli új közös projektek létrehozásához.