InnerTalent

Ismerd meg a benned szunnyadó tehetséget!

 

Az InnerTalent egy, a JÉG által fejlesztett ingyenes weboldal, amely jelenlegi formájában az innertalent.hu oldalon érhető el. Célja, hogy különböző kihívások teljesítésén keresztül segítse a fiatalokban rejlő tehetség kibontakozását, valamint összekapcsolja őket egymással és a vállalati/vállalkozói szektorral. Az oldalon három különböző kategóriában van lehetőség ezeket teljesíteni.

JÉG kihívások: Az egyesületünk által kitűzött kihívások a kognitív képességek fejlesztésére, az együttműködésben rejlő lehetőségek felismerésére és a sikeres gondolkodásmód elsajátítására fókuszálnak. Célja, hogy a középiskolás és az egyetemista korosztály tagjai, a saját képességeiknek megfelelően, egyéni úton fejlődjenek.

Vállalati kihívások: A multinacionális vállalatok által megfogalmazott kihívások során szembesülhetnek azokkal a problémákkal, amelyek a valós piaci igényeket tükrözik, illetve azok megoldására készítenek fel.

Egyéni kihívások: Ebbe a kategóriába a felhasználók által önmaguk számára kitűzött kihívások tartoznak.  Ez lehet a dohányzásról való leszokás, egy vállalkozás elindítása, vagy akár a Mount Everest megmászása is. Lehetőség van egy mentort (referee) is bevonni a folyamatba, aki nyomon követi és felügyeli a cél teljesítését.