Attasé program a középiskolások számára

A középiskolások számára elindítottunk egy 10 alkalmas, díjmentes JÉG Attasé programot, amelynek tagjai hónapról hónapra részesülnek képzésünkben, így gyakorlati tapasztalatot szerezve az alkalmazotti és vállalkozói élethez. A program célja, hogy olyan irányba terelje a középiskolások gondolkodásmódját, melynek köszönhetően hinni fognak önmagukban, sikeresek lesznek, és nem utolsó sorban elérhetik az álmaikat.

JÉG Attasé Program

Attasé képzés a MetLife Hungary irodájában

Mi egy JÉG Attasé célja?

A JÉG Attasé célja, hogy megváltoztassa a középiskolában a gondolkodásmódját az iskolatársainak, hogy elhiggyék, hogy sikeresek lehetnek, és az álmaikat elérhetik.

A JÉG Attasé feladata?

A Cool-faktor maximalizálása, a Cool-pontrendszer megváltoztatása

Mit jelent a Cool-pontrendszer?

A középiskolában a fiatalok arra törekednek, hogy minél menőbbek, vagyis ?cool-abbak? legyenek. Tehát így a tevékenységeikkel ?cool-pontokat? gyűjtenek. Aki a legmenőbb a középiskolában, az határozza meg a ?cool-pontrendszert?. Így ha mondjuk a legmenőbb személyiség dohányzik a szünetekben, lazára veszi a figurát és nem tanul, vagy éppen trágár módon beszél, akkor az lesz a mérvadó és a többiek is követni fogják a vezérüket, hogy ők se maradjanak ki. A JÉG Attasénak is az a célkitűzése, hogy ő legyen a legmenőbb a középiskolában, vagy az ő ismerőse legyen a legcoolabb. Ezáltal lehetősége van megváltoztatni az adott Cool-pontrendszert. A JÉG Attasé program felfogása szerint az értéket közvetítő dolgok számítanak igazán menő dolognak: az hogy a fiatalok olvasnak, illetve követik az álmaikat, hogy sikeresek lesznek.

A JÉG SIKER-PROJEKTJE

Ezeken alapszik a JÉG Attasé program siker-projektje, amelyben a fiatalokat különböző kihívásokon és képzéseken keresztül segítjük, hogy menőbbek legyenek már a középiskolától kezdve. Megtanítjuk őket önéletrajzot írni, próba-állásinterjún vehetnek részt, valamint prezentálási- és kommunikációs képzést nyújtunk számukra.