Középiskolás Verseny 2023

2023-ban immár 10. alkalommal rendezzük meg a középiskolások körében nagy sikernek örvendő JÉG Középiskolás Versenyt, melynek célja, hogy a diákok fejlődni tudjanak és képesek legyenek egymást elősegítve tehetségüket kibontakoztatni.

JEG_Corvinus_Kozepiskolas_Verseny_Gyoztes2022

Kiknek a jelentkezését várjuk?

A versenyre olyan 3 fős csapatok jelentkezését várjuk, melynek tagjai érdeklődnek a közgazdaságtudomány különböző témái iránt, és szeretném megmérettetni magukat az ország legjobb diákjaival szemben. A csapatok állhatnak akár különböző osztályok vagy évfolyamok diákjaiból, korbeli megkötés nincs. Az azonban feltétel, hogy a csapat minden tagja egy középiskolába járjon, és aktív középiskolai jogviszonyuk is legyen.

 

Hogyan fog zajlani a verseny?

A verseny 3 selejtező fordulóból áll, , amelyek az online térben kerülnek megvalósításra. A selejtező 10 legjobb csapata pedig bejut a tavasszal megrendezésre kerülő országos döntőbe, ahol az álmaik vállalkozás ötletét kell összeállítaniuk és prezentálniuk a neves szakmai zsűri előtt, a Budapesti Corvinus Egyetemen. A verseny során egyedülálló módon a döntőbe került csapatoknak egyedi mentorálást is biztosítunk egy-egy corvinusos egyetemista közreműködésével.

 

JEG_Corvinus_Kozepiskolas_Verseny_Megoldas
JEG_Corvinus_Kozepiskolas_Versny_Dij

Mit nyerhettek a versenyen?

A döntőbe került csapatok mindegyikét oklevéllel és egyedi ajándékcsomaggal díjazzuk, melyet a Budapesti Corvinus Egyetem, valamint a vállalati partnereink biztosítják. Továbbá a legjobb csapatok a Jövőt Építők Generációja Egyesület által szervezett kurzuson is részt vehetnek. Az országos szóbeli döntő napján pedig a csapatok részére egy körbevezetést tartunk a Corvinus Egyetem campusán, ahol betekintést nyerhettek az egyetemisták mindennapjaiba.

FONTOS IDŐPONTOK

Jelentkezési időszak
2022.01.03-31.
Első forduló benyújtása:
2022.02.14-20.
Második forduló benyújtása:
2022.02.28.-03.06.
Mentorálás
2022.04.11-14.
Országos szóbeli döntő
2022.04.22. (Budapesti Corvinus Egyetem)

Reméljük, hogy minél többen jelentkeztek a versenyünkre, amely során egy életreszóló kalandban lehet részetek.

Sok sikert kívánunk a versenyen!

Támogatóink:

Legfőbb támogatónk:

Kérdésed van? Írj nekünk!