Középiskolás Verseny 2023

2023-ban immár 10. alkalommal rendezzük meg a középiskolások körében nagy sikernek örvendő JÉG Középiskolás Versenyt, amely célja, hogy a diákok fejlődni tudjanak és képesek legyenek egymást elősegítve tehetségüket kibontakoztatni.

Verseny fővédnöke

A verseny fővédnöke a jubileumi versenyre tekintettel. Dörnyei Bendegúz lesz aki a Startup Maffia közösség elnöke és idén kezdte meg az egyetemi tanulmányait a Yalen.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here, content here’, making it look like readable English.

 

JEG_Corvinus_Kozepiskolas_Verseny_Gyoztes
JEG_Corvinus_Kozepiskolas_Verseny_Gyoztes2022

Kinek a jelentkezését várjuk?

A versenyre olyan 3 fős csapatok jelentkezését várjuk, akik szeretik vagy érdekli őket a közgazdaságtudomány különböző témái és szeretnék megmérettetni magukat az ország legjobb diákjai ellen. A csapatok állhatnak akár különböző osztályok vagy évfolyamok diákjaiból, korbeli megkötés nincs. Azonban feltétel, hogy a csapat minden tagja egy középiskolában járjon, illetve aktív középiskolai jogviszonyuk legyen.

 

Hogyan fog zajlani a verseny?

A verseny 3 selejtező fordulóból áll, amelyeket online módon fogjuk megvalósítani. A selejtező 10 legjobb csapata pedig bejut a tavasszal megrendezésre kerülő országos döntőbe, ahol az álmaik vállalkozás ötletét kell összeállítaniuk és prezentálniuk a neves szakmai zsűri előtt, a Budapesti Corvinus Egyetemen. A verseny során egyedülálló módon a döntőbe került csapatoknak egyedi mentorálást is biztosítunk egy-egy corvinusos egyetemista közreműködésével.

 

JEG_Corvinus_Kozepiskolas_Verseny_Megoldas
JEG_Corvinus_Kozepiskolas_Versny_Dij

Mit nyerhettek a versenyen?

A döntőbe került csapatok mindegyikét oklevéllel és egyedi ajándékcsomaggal díjazzuk, melyet a Budapesti Corvinus Egyetem, valamint a vállalati partnereink biztosítják. Továbbá a legjobb csapatok a Jövőt Építők Generációja Egyesület által szervezett kurzuson is részt vehetnek. Az országos szóbeli döntő napján pedig a csapatok részére egy körbevezetést tartunk a Corvinus Egyetem campusán, ahol betekintést nyerhettek az egyetemisták mindennapjaiba.

FONTOS IDŐPONTOK

Jelentkezési időszak
2022.01.03-31.
Első forduló benyújtása:
2022.02.14-20.
Második forduló benyújtása:
2022.02.28.-03.06.
Mentorálás
2022.04.11-14.
Országos szóbeli döntő
2022.04.22. (Budapesti Corvinus Egyetem)

Reméljük, hogy minél többen jelentkeztek a versenyünkre, amely során egy életreszóló kalandban lehet részetek.

Sok sikert kívánunk a versenyen!

Támogatóink:

Legfőbb támogatónk:

Arany támogatónk:

Ezüst támogatónk:

Bronz támogatónk:

Kérdésed van? Írj nekünk!