Középiskolásnak lenni jó. Bár néha unalmas. Iskolába járni jó. Bár néha unalmas. Előfordult már, hogy többre vágytál? Zavar, hogy középiskolásként keveset néznek ki belőled? Szeretnéd már most ismerni a bankok, a pénzügy és a vállalkozások világát? Megismerni az önéletrajzírás és a próba-állásinterjú rejtelmeit?

Nem? Akkor ne is olvasd tovább. Mi a legjobbakat keressük. Nem te vagy az emberünk?

Igen? Akkor viszont nekünk van közös témánk!

Ahhoz, hogy fejlődj, segítünk. Egyrészt tartunk képzést számodra, másrészt kihívásokat adunk, hogy a gyakorlatban is megálld a helyed.

Kezdjük a képzéssel. Félévente 4 képzésünk van. Jegyezd fel ezeket az időpontokat, számítunk rád
  1. Október 7. 10 óra
  2. November 18. 10 óra
  3. December 16. 10 óra
  4. Január 13. 10 óra

Felírtad?

Akkor jó. Nézzük a témákat.

Október 7. 10 óra

Nem tudod hogyan kell prezentációt készíteni? Ki kell állnod más emberek elé, de félsz? Szeretnéd megismerni a Testbeszéd rejtelmeit előadás közben? Megtanuljuk a csínját-bínját!

Itt találkozunk: Budapest Corvinus Egyetem, Fővám tér 8. E. 326. terem

November 18. 10 óra

Kéne egy önéletrajz? Hogyan tudok nekiállni? Bele szeretnél látni, hogy milyen egy állásinterjú? Ismerni trükköket, praktikákat? Akkor ez az alkalom neked való!

Itt találkozunk: Budapesti Műszaki Egyetem, Műegyetem rakpart 3. K. 1. em. 72. terem

December 16. 10 óra

Döntéseket nap, mint nap hozunk a mindennapi életünktől kezdve az emberi kapcsolatainkon át a legfontosabb dolgainkig. De mit jelent egyáltalán az, hogy kapcsolatban lenni? Hogyan értékeljük a kockázatot? Hogyan lehet döntéseket hozni? Ideje kiigazodni a döntések világában!

Itt találkozunk: Metlife Zrt. Budapest, Népfürdő utca 22. 11. emelet

Január 13. 10 óra

Wow, kíváncsi vagy, hogy milyen a pénzügyi világ? Tudni szeretnéd, hogyan működnek a bankok? Akkor itt az ideje megismerkedni a pénzügy világával!

Itt találkozunk: Budapesti Corvinus Egyetem, Fővám tér 8. E. 2001. terem

 

Feljegyeztél mindent? Számítunk rád! Ha a legjobb akarsz lenni, nálunk a helyed!

Ha érdekel a képzés, jelentkezz itt!

Érdekel a kihívások világa is? A JÉG 11 kihívást ad neked. Ideje nekiállnod és bebizonyítanod, hogy te vagy a legjobb! Legyél Te is JÉG Attasé!


Avatar

Farkas Dezső

Farkas Dezső a Jövőt Építők Generációja Egyesület elnöke és a Cégjelző Kft. ügyvezetője. Szabadidejében szívesen foglalkozik oktatással, a fiatalok képzésével, a kriptovalutákkal, fintech megoldásokkal és a legújabb, modern technológiákkal.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük