Középiskolás képzés – 2018/19 év

Azt mondják a legjobb oktatási intézmény az ?Élet iskolája?. Ebben ?valljuk be? van igazság. Képzésünk során ehhez az elvhez alkalmazkodunk mi is. Olyan témákkal foglalkozunk, amelyekkel az iskolapadban nem biztos, hogy találkozhattok, viszont nagyon fontosak – lesznek – a hétköznapi életetek, illetve a jövőtök során. Ennek megfelelően nálunk nem találkozhattok tankönyvekkel, mivel nem az a célunk, hogy megtanuljátok a tantárgyakat, arra van az iskola. 🙂 Mi arra törekszünk, hogy olyan emberek osszák meg veletek a tudásukat, akik releváns tapasztalattal rendelkeznek például az időmenedzsment, a modern technológiák, a cégalapítás vagy a pénzügyi világ területén. Te is kíváncsi vagy arra, hogyan működnek a dolgok a valóságban? Tarts velünk!

Kezdjük a képzéssel. Félévente 4 képzésünk van. Jegyezd fel ezeket az időpontokat, számítunk rád!
  1. október 20. 10 óra
  2. november 17. 10 óra
  3. december 8. 10 óra
  4. január 5. 10 óra

Felírtad?

Itt a képzésről a videónk, ha kíváncsi vagy, nézd meg!

Akkor jó. Nézzük a témákat.

2018. október 20. 10 óra

Tudni szeretnéd, hogyan kell célt kitűzni? Hogyan érdemes bemutatkozni? Milyen a hatásos megjelenés? Mi a megfelelő viselkedés egy állásinterjún? Akkor itt a helyed! A képzés második felében különféle csapatépítő játékok lesznek, hogy jobban megismerjétek egymást és a szervezetünket!

Itt találkozunk: Budapesti Corvinus Egyetem, E. 238 terem

Itt tudsz jelentkezni!

2018. november 17. 10 óra

Szeretnéd megismerni az Instagram világát? Milyen egy Youtubber élete? Milyen influencernek lenni? Meghívott előadókkal mutatjuk be előnyeit és hátrányait. Elleshettek technikákat, tanácsokat kaphattok. Bemutatunk egy nagyon hasznos, teljesen új programot, amivel Ti is minőségi anyagokat állíthattok elő! A képzés második felében különféle csapatépítő játékok lesznek, hogy jobban megismerjétek egymást és a szervezetünket!

Itt találkozunk: Budapesti Műszaki Egyetem, Műegyetem rakpart 3. K. 1. em. 72. terem

Itt tudsz jelentkezni!

2018. december 8. 10 óra

Érdekel, hogy várhatóan milyen jövőbeli képességekre van szükséged? A modern technológia változása izgalmas kutatási terület, ráadásul, ha az ember tudja a megfelelő technikákat, akkor rengeteg új hasznos ismeretre tehet szert. Többek között megismerkedhettek a legújabb technológiákkal. Vitázunk és érvelünk! Te is kíváncsi típus vagy? Akkor gyere és ismerkedj meg velünk! A képzés második felében különféle csapatépítő játékok lesznek, hogy jobban megismerjétek egymást és a szervezetünket!

Itt találkozunk: Budapesti Műszaki Egyetem, Műegyetem rakpart 3. K. 1. em. 72. terem

Itt tudsz jelentkezni!

2019. január 5. 10 óra

Bemutatjuk a pénzügyi világot. A pénzügyi intelligencia és tudatosság fejlesztése kiemelten fontos a mai világban. Megismerhetitek az alapvető pénzügyi fogalmakat, és pénzügyi játékokon keresztül beleláthattok a gazdaság alapvető folyamataiba! A képzés második felében különféle csapatépítő játékok lesznek, hogy jobban megismerjétek egymást és a szervezetünket!

Itt találkozunk: Budapesti Műszaki Egyetem, Műegyetem rakpart 3. K. 1. em. 72. terem

Itt tudsz jelentkezni!

Feljegyeztél mindent? Számítunk rád! Ha a legjobb akarsz lenni, nálunk a helyed!

Ha kíváncsiak vagytok még több ilyen cikkre, akkor kövessétek a Facebook oldalunkat.