JÖVŐTÉPÍTŐK Podcast

Ki vagy te? – 1. Rész – Személyiségtesztek és örökölt mintáink

Ki vagy te? – 1. Rész – Személyiségtesztek és örökölt mintáink

Akik szeretik a horrorfilmeket és az összeesküvés elméleteket azoknak biztosan kedvez a mostani adásunk.

Kezdünk egy kellemes konteóval arról, hogy az önismereti tesztek és a horoszkópok a színfalak mögött összeérnek. Majd kifejtjük, hogy az önismereti utazás akkor a leghatásosabb, ha teljesen őszinték vagyunk magunkkal szemben és ez egészen félelmetes és akár fájó út is lehet, de mégis jobban megéri, mint tévúton járni és diszkomfortosan élni egy életet.

Ezen kívül felvetünk merész kérdéseket, mint pl. az önfejlesztő könyvek javítják e bárki életét a több ezer példányt eladó íróén kívül? A nehéz kérdések és mély témák ellenére szokásos vidám beszélgetés részese lehetsz ebben a rendhagyó két részes adásunk első részében.

műsorvezetők

Rólunk

A podcastnek egyetlen célja van: Jobbá tenni a világot! Persze ez nem egy egyszerű dolog és nem is megy egyik pillanatról a másikra. Ehhez a legfontosabb lépés, hogy önmagunkon és a gondolkodásunkon változtassunk. Ezért egy érdekes kísérletbe kezdtünk, hogy meglássuk mi történik, ha három hasonló gondolkodású és mentalitású, de kezdetben egymás számára idegen személyt összekötünk egy-egy beszélgetésre. Kíváncsiak vagyunk mik azok a közös, meghatározó gondolatok és praktikák az életükben, amik a lehető legjobban hozzájárulnak az egyén, és ezáltal a jövő építéséhez.

Tarts velünk és tegyünk együtt a Jövőnkért!

A JÉG Egyesület podcastje az Első Pesti Egyetemi Rádió (eper.elte.hu) szakmai támogatásával készül.

Műsorvezetők

Mózes Gergely Geri

Mózes Gergely Geri

JÉG Elnökségi Tag

Mózes Gergely - Geri

Mózes Gergely - Geri

JÉG Elnökségi Tag

Heller Z. Péter - Peti

Heller Z. Péter - Peti

JÉG Marketing Vezető

Heller Z. Péter Peti

Heller Z. Péter Peti

JÉG Marketing Vezető

Szabó Tamás Tavken

Szabó Tamás Tavken

JÉG Felvételi Vezető

Szabó Tamás - Tavken

Szabó Tamás - Tavken

JÉG Felvételi Vezető

Tavken közöttünk a bölcs „öreg”, coach, zenész, reklámspotok koronázatlan királya és férj, aki az önismeret és érzelmi intelligencia fontosságának szemszögéből vizsgálja a témákat. Geri az útkereső, vállalkozó, cégvezető, hatékonyság ninja, aki imádja a viselkedéstudományt. Röviden az önfejlesztés fenegyereke, aki folyamatosan 110%-on pörög és lendületet ad a műsornak. Végül, de nem utolsó sorban, Peti a meme-ek szakértője, netceleb, vállalkozó, önkéntes, már-már szinte polihisztor, aki trollkodást és véletlenszerű látásmódokkal járul hozzá a műsorhoz. Hárman vannak, de egy a céljuk: a jövőtépítés témáit körüljárni, felszínre hozni és gondolatokat ébreszteni.

Halljuk egymást legközelebb is!

Ha nem szeretnél lemaradni a következő adásról, akkor iratkozz fel!

Havonta új epizódok!

Minden hónap 3. hétfőjén reggel 07:00-kor

Kérdésed van? Írj nekünk!

social@jovotepitok.hu

Köszönjük a támogatást!

EPER Rádió