jeg-galeria2

JELENTKEZZ TE IS A JÉG KÉPZÉSEINKRE!

Általános iskola

Az általános iskolások számára egy fejlesztő honlapon keresztül nyújtunk képzést, ahol grafikus feladatsorokkal, gondolkodási képességeket fejlesztő játékokkal és rövid oktató videókkal segítjük az ismeretek elsajátítását.

Akik jelentkeznek a képzésünkre, azoknak nyomon követjük a fejlődését és újabb és újabb kihívásokat nyújtunk számukra, hogy tudásukat kibontakoztassák és jobb eredményeket érjenek el a jövőben.

Középiskola

A középiskolások számára elindítottuk a JÉG Attasé programot, amelynek tagjai hónapról hónapra részesülnek képzésünkben, így gyakorlati tapasztalatot szerezve az alkalmazotti és vállalkozói élethez.

A Siker-kihívásoknak köszönhetően a 14-18 éves korosztály betekintést nyerhet üzleti problémák megoldásába, az állásra jelentkezés rejtelmeibe, valamint a sikeres gondolkodásmód elsajátításába.

Egyetem

Az egyetemeken tagszervezeteink változatos tréningeket, előadásokat, kurzusokat, vitaesteket szerveznek tagjaiknak, valamint hallgatótársaiknak – ezzel is elősegítve a sikeres munkaerőpiacra lépés esélyeit.

Konferenciáinkon neves szakértőket, befektetőket, vállalkozókat hívunk meg, akik élő, követendő példaként szolgálhatnak a jövő generációjának.