A JÉG-ben mindenkinek a fejlődés a célja

Neked is? Akkor köztünk a helyed!

A jelentkezés zárul

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Egymást támogatva, közösen építjük a jövő generációját!

Elkötelezett tagjainknak köszönhetően mindannyian azon munkálkodunk, hogy szeretett egyesületünk minél gördülékenyebben és sikeresebben működjön.

A Jövőtépítők Akadémia kurzusain, különböző területeinken és szakmai eseményeinken keresztül mindenki megtalálja az érdeklődési körének megfelelő programot.

Már a bevonóprogram legelején felismertük, hogy hétköznapi emberként fantasztikus dolgok megszervezésére vagyunk képesek. Folyamatosan fejlődünk és meg sem állunk a célig!

Fejleszd magad Te is díjmentesen a Jövőtépítők Akadémiában!

Cooling Night

Kurzusrendszer

A JÉG legjelentősebb programjai közé tartozik a kurzusrendszer, ahol szakmai kurzusokon vehetsz részt. Minden félévben átlagosan 5-7 kurzust tartunk különböző szakmai témákban. A kurzusok sikeres teljesítéséért kreditpontokat kaphatsz, ami a JÉG Diploma megszerzését segíti.

InnerTalent

Az InnerTalent egy 10 kihívásból álló fejlesztő program, ahol egy jól felépített tematikát követve mindennapi, megvalósítható kihívásokon keresztül fejlesztheted saját készségeid és szaktudásod egy általad választott szakterületen.

Cooling Night

Látókörbővítő események

Ezek a szakmai események olyan tudást biztosítanak, amelyek kibővítik jelenlegi tudásod és látóköröd.  A részvételért JÉG Diploma pontokat szerezhetsz.

További programok

Cooling Night

Nemzetközi konferenciák

A Jövőtépítők Akadémia programjain túl számos érdekes JÉG eseményen tudsz részt venni. Az egyesület több nemzetközi konferenciát is szervezett már az elmúlt években, ahol kapcsolatokat építhetsz, növelheted a szakmai tudásod.

Közösségépítő programok

A JÉG-ben a Spirit csapat felel a közösségépítő programokért. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ne csak az agytekervényeinket használjuk. A Spirit programok során új sportokat próbálhatunk ki, szabadidős programokon vehetünk részt és jól érezzük magunkat.

JÉG tagként

szakmai munkád egy támogató és motiváló környezetben indulhat el

már fiatalon belekóstolhatsz a sikeres emberek világába

mentorok segítségével haladhatsz előre

mélyebben megismerheted és közelebbről vizsgálhatod a világban zajló aktuális eseményeket

részt vehetsz Jövőtépítők Akadémia gyakorlatorientált kurzusain

JÉG tagként

szakmai munkád egy támogató és motiváló környezetben indulhat el

már fiatalon belekóstolhatsz a sikeres emberek világába

mentor segítségével haladhatsz előre

mélyebben megismerheted és közelebbről vizsgálhatod a világban zajló aktuális eseményeket

részt vehetsz Jövőtépítők Akadémia gyakorlatorientált kurzusain


A felvételi menetrendje

SZEPTEMBER 13-23.

Írásbeli feladatsor

Teljes mértékben rád vagyunk kíváncsiak; arra, hogy ki is vagy valójában és mi motivál téged ebben a világban. Az írásbelihez ha lehetőséged van készítsd el LinkedIn profilodat vagy mutatkozz be egy videóban, amivel előre dolgozol saját magad javára valamint mindenképp csatold kísérőleveledet.

Az opcióként feltölthető LinkedIn profil vagy a Bemutatkozó videó elkészítésénél arra fókuszálj, hogy eddigi tapasztalataid milyen skillekhez juttattak. A kötelező kísérőlevélben pedig, hogy ezen készségek hogyan tudnak hozzájárulni az egyesület mindennapi életéhez. A kísérőlevél kiváltképp fontos elem a jelentkezésednél, ezért mindenképp szánj rá kellő időt mielőtt beküldöd.

Az írásbeli során különböző szituációkba helyezünk, tehát arra leszünk kíváncsiak, hogy hogyan közelítesz meg egy adott problémát. Időtartama maximum 20 perc.

A leadás után e-mailben visszajelzünk.

Többet arról, hogy hogyan készíts megnyerő LinkedIn profilt vagy Bemutatkozó videót.

SZEPTEMBER 24-30.

Szóbeli forduló

Amennyiben a járványügyi intézkedések lehetővé teszik, szeretnénk személyesen is megismerni, hiszen az írásbelik alapján már alig várjuk, hogy találkozhassunk a jelentkezőkkel. Ugyanis egy sikeres írásbeli felvételi után a szóbeli fordulóra kerül sor, amelynek időtartama körülbelül 15 perc.

Immáron egy kicsit mélyebben elbeszélgetve a motivációs és szakmai hátteredre leszünk kíváncsiak.

Szeptember 23 – 30

Szóbeli forduló

Amennyiben a járványügyi intézkedések lehetővé teszik, szeretnénk személyesen is megismerni, hiszen az írásbelik alapján már alig várjuk, hogy találkozhassunk a jelentkezőkkel. Ugyanis egy sikeres írásbeli felvételi után a szóbeli fordulóra kerül sor, amelynek időtartama körülbelül 15 perc.

Immáron egy kicsit mélyebben elbeszélgetve a motivációs és szakmai hátteredre leszünk kíváncsiak.

OKTÓBER 4 – DECEMBER 4.

Bevonóprogram

Sikeres felvételi után egyből csapatba kerülsz, ahol mentor segítségével közösen léphetsz a fejlődés útjára. Bevonósként az összes JÉG eseményen részt vehetsz, rendezvényt szervezhetsz és jobban megismerheted a szervezet működését. Erre az időszakra minden JÉG tag szívesen emlékszik vissza, és valójában itt sajátítjuk el a szakmai kapcsolatépítés alapjait is.

Tagjaink mondták

Stenczel Tamás

Anyagtudomány mester szakos diák vagyok Cambridge-ben. Középiskola alatt csatlakoztam, részt vettem az iskolámban alakuló JÉG csapatban és jártam az akkori kurzusrendszerre, ahol nagyon sokat tanultam és fejlõdtem. A kihívásokon dolgozva kimozdultam a komfortzónámból és új dolgokat fedeztem fel közben. Számomra a JÉG egy szuper közösség, ahol tudom hogy hozzám hasonlóan érdeklõdõ, a világra nyitott, és kiváncsi emberekkel vagyok körülvéve, akik egymást motiválják a fejlõdés irányába.

Lombárszki Csaba

A marketinges tanulmányaim kiegészítése végett idén már az ELTE gazdálkodási karát erősítem. Az ott megszerzett tudásomat szeretném kamatoztatni, ezért elsősorban a szakmai fejlődés és a kapcsolatépítés reményében csatlakoztam 2019 őszén a Jövőt Építők Generációja egyesülethez. Az itt eltöltött eddigi időszakom alatt sokkal jobban megismertem önmagam, fantasztikus emberekkel találkoztam és kötöttem barátságot, valamint sikerült csatlakoznom egy olyan közösséghez, melyben a tagok építik és motiválják egymást. Maga a szervezet nagy dolgokra hivatott, én pedig örülök, hogy az egyik tagjának mondhatom magam!

Gódány Nikolett

Harmadéves történelem szakos Phd hallgató vagyok az ELTE-n. Azért (is) jelentkeztem a JÉGbe, mert szerettem volna az egyetemen megszerzett elméleti tudáson kívül, plusz gyakorlati tudáshoz is hozzájutni, mindezt hasonló érdeklődésű és fejlődni vágyó fiatalok között. A JÉG egy olyan közösséget jelent számomra, amelyben fejlődhetek, és néha kimozdít a komfortzónámból. Természetesen nemcsak arról van szó, hogy én kapjak valamit, az egyesületi lét a kölcsönösségről szól. A marketing területen szeretném tudásomat bővíteni, ezért is csatlakoztam a marketing csapathoz, ahol jelenleg kampánymenedzserként veszek részt szervezetünk social media felületeinek kezelésében.

Örülök, hogy tagja lehetek a JÉGnek, ahol jófej, tehetséges embereket ismerhettem meg, szuper programokon vehetek részt és változatos feladatokon dolgozhatok együtt a csapattal.

Czabai Tamás

Csak egy közösségért jöttem, ahol érdekes embereket találhatok.

Aztán azon kaptam magam, hogy estéket beszélgetünk át, meghallgatunk és ütköztetünk véleményeket, barátokká válunk vitázás közben.

Közösen tervezgetünk, önszervezünk csapatokat, ötlet ötletet követ, és már bele is vágtunk valami újba. Megint. Egy hónapig csiszoljuk az 5 kilométeres futóidőt egymást ugratva és a végén őszintén örülve mindenkinek. Sokkal több, mint amit elképzeltem.

Török Bettina

Bettina vagyok és idén a Budapesti Corvinus Egyetem gazdaságinformatikus mester szakon első éves hallgatóként kezdtem. Demonstrátorként fontos számomra az oktatás, és informatikusként nem lepek meg senkit, ha azt mondom, a számítógépekért is rajongok. Ezen felül tagja vagyok a JÉG szervezetnek, ahol a fejlődés a legfontosabb. Imádok olyan emberek között lenni, ahol mindenki céltudatos és tudja, hogyan érje el az életcélját. A Jövőt Építők Generációja pontosan egy ilyen szervezet, ahol számíthatunk egymásra és együtt tervezhetjük a jövőnk.

Érdemes csatlakoznod hozzánk, ha…

célod a szakmai fejlődés

szívesen bővítenéd látóköröd

új dolgokban próbálnád ki magad

szeretnél egy innovatív, baráti közösség tagja lenni

A jelentkezés zárul

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp