Érdekelnek a szakmai programok, de fontos neked a jó hangulat és a közösség?

 

Akkor legyél az elsők között, akik értesülnek a felvételi indulásáról!

Mi bízunk egymásban és az általunk épített jövőben.

A JÉG tagok előtt rengeteg kapu nyílik meg. Cooling Night eseményeken ismerhetik meg a jó gyakorlatokat, a sikersztorik mögött rejlő életutat és elismert szakemberek tapasztalatait. A Mentorestek keretein belül vacsorázhatnak egy-egy ismert közéleti vezetővel. A kurzusrendszerben felvett órákkal bővíthetik szaktudásuk, vagy felfedezhetnek egy teljesen új területet. Random Coffee alkalmakon pedig szélesíthetik a kapcsolati hálójukat.

A lehetőségek tárháza korlátlan. Mi bízunk egymásban és hiszünk az általunk épített jövőben.

Reméljük, hogy nemsokára már Te is velünk tartasz majd ezen az úton!

A JÉG neked való, ha…

Szeretnél szakmailag fejlődni

Szeretnél külföldi konferenciákon részt venni

Ha hiszed, hogy együtt többre lehetünk képesek

Fontos neked a jó hangulat és a közösség

A felvételi menetrendje

2022. Szeptember
1-11.
Írásbeli forduló
2022.
Szeptember 19-30.
Szóbeli forduló
2022.
október 3 – november 28.
Bevonó program
felvételi elbírálás

Szeptember 1-11.

Írásbeli feladatsor

Teljes mértékben rád vagyunk kíváncsiak; arra, hogy ki is vagy valójában és mi motivál téged ebben a világban. Az írásbelihez készítsd el LinkedIn profilodat vagy mutatkozz be egy videóban és csatold kísérőleveledet. Az LinkedIn profil vagy a Bemutatkozó videó elkészítésénél arra fókuszálj, hogy eddigi tapasztalataid milyen skillekhez juttattak, a kísérőlevélben pedig, hogy ezen skillek hogyan tudnak hozzájárulni az egyesület mindennapi életéhez.

Az írásbeli során különböző szituációkba helyezünk, tehát arra leszünk kíváncsiak, hogy hogyan közelítesz meg egy adott problémát. Időtartama maximum 20 perc.
A leadás után e-mailben visszajelzünk.

Többet arról, hogy hogyan készíts megnyerő LinkedIn profilt vagy Bemutatkozó videót

Szeptember 19-30.

Szóbeli forduló

Amennyiben a járványügyi intézkedések lehetővé teszik, szeretnénk személyesen is megismerni, hiszen az írásbelik alapján már alig várjuk, hogy találkozhassunk a jelentkezőkkel. Ugyanis egy sikeres írásbeli felvételi után a szóbeli fordulóra kerül sor, amelynek időtartama körülbelül 15 perc.

Immáron egy kicsit mélyebben elbeszélgetve a motivációs és szakmai hátteredre leszünk kíváncsiak.

Szeptember 19-30.

Szóbeli forduló

Amennyiben a járványügyi intézkedések lehetővé teszik, szeretnénk személyesen is megismerni, hiszen az írásbelik alapján már alig várjuk, hogy találkozhassunk a jelentkezőkkel. Ugyanis egy sikeres írásbeli felvételi után a szóbeli fordulóra kerül sor, amelynek időtartama körülbelül 15 perc.
Immáron egy kicsit mélyebben elbeszélgetve a motivációs és szakmai hátteredre leszünk kíváncsiak.

október 3 – november 28.

Bevonóprogram

A sikeres szóbeli felvételit egy két hónapos bevonóprogram követi. A két hónap alatt az új belépők csapatban, bevonó vezetők vezetésével teljesítenek különböző, a későbbi szakmai előmenetelüket és készségfejlesztésüket megalapozó feladatokat. Amellett, hogy a bevonóprogramra mindenki szívesen emlékszik vissza és inspirálódik társai ötleteiből, munkájából, ez szolgál a JÉG Diploma alappilléreként is. A Bevonóprogramot sikeresen teljesítők részt vesznek a JÉG tag-avatón.

Tagjaink mondták

Stenczel Tamás

Anyagtudomány mester szakos diák vagyok Cambridge-ben. Középiskola alatt csatlakoztam, részt vettem az iskolámban alakuló JÉG csapatban és jártam az akkori kurzusrendszerre, ahol nagyon sokat tanultam és fejlõdtem. A kihívásokon dolgozva kimozdultam a komfortzónámból és új dolgokat fedeztem fel közben. Számomra a JÉG egy szuper közösség, ahol tudom hogy hozzám hasonlóan érdeklõdõ, a világra nyitott, és kiváncsi emberekkel vagyok körülvéve, akik egymást motiválják a fejlõdés irányába.

Lombárszki Csaba

A marketinges tanulmányaim kiegészítése végett idén már az ELTE gazdálkodási karát erősítem. Az ott megszerzett tudásomat szeretném kamatoztatni, ezért elsősorban a szakmai fejlődés és a kapcsolatépítés reményében csatlakoztam 2019 őszén a Jövőt Építők Generációja egyesülethez. Az itt eltöltött eddigi időszakom alatt sokkal jobban megismertem önmagam, fantasztikus emberekkel találkoztam és kötöttem barátságot, valamint sikerült csatlakoznom egy olyan közösséghez, melyben a tagok építik és motiválják egymást. Maga a szervezet nagy dolgokra hivatott, én pedig örülök, hogy az egyik tagjának mondhatom magam!

Gódány Nikolett

Harmadéves történelem szakos Phd hallgató vagyok az ELTE-n. Azért (is) jelentkeztem a JÉGbe, mert szerettem volna az egyetemen megszerzett elméleti tudáson kívül, plusz gyakorlati tudáshoz is hozzájutni, mindezt hasonló érdeklődésű és fejlődni vágyó fiatalok között. A JÉG egy olyan közösséget jelent számomra, amelyben fejlődhetek, és néha kimozdít a komfortzónámból. Természetesen nemcsak arról van szó, hogy én kapjak valamit, az egyesületi lét a kölcsönösségről szól. A marketing területen szeretném tudásomat bővíteni, ezért is csatlakoztam a marketing csapathoz, ahol jelenleg kampánymenedzserként veszek részt szervezetünk social media felületeinek kezelésében.

Örülök, hogy tagja lehetek a JÉGnek, ahol jófej, tehetséges embereket ismerhettem meg, szuper programokon vehetek részt és változatos feladatokon dolgozhatok együtt a csapattal.

Czabai Tamás

Csak egy közösségért jöttem, ahol érdekes embereket találhatok.

Aztán azon kaptam magam, hogy estéket beszélgetünk át, meghallgatunk és ütköztetünk véleményeket, barátokká válunk vitázás közben.

Közösen tervezgetünk, önszervezünk csapatokat, ötlet ötletet követ, és már bele is vágtunk valami újba. Megint. Egy hónapig csiszoljuk az 5 kilométeres futóidőt egymást ugratva és a végén őszintén örülve mindenkinek. Sokkal több, mint amit elképzeltem.

Török Bettina

Bettina vagyok és idén a Budapesti Corvinus Egyetem gazdaságinformatikus mester szakon első éves hallgatóként kezdtem. Demonstrátorként fontos számomra az oktatás, és informatikusként nem lepek meg senkit, ha azt mondom, a számítógépekért is rajongok. Ezen felül tagja vagyok a JÉG szervezetnek, ahol a fejlődés a legfontosabb. Imádok olyan emberek között lenni, ahol mindenki céltudatos és tudja, hogyan érje el az életcélját. A Jövőt Építők Generációja pontosan egy ilyen szervezet, ahol számíthatunk egymásra és együtt tervezhetjük a jövőnk.

A JÉG a megfelelő szervezet számodra, ha:

hajlandó vagy sok időt és energiát áldozni a tudásod növelésére

szakmai fejlődésre vágysz

szívesen kipróbálnád magadat projektekben

részt vennél izgalmas kurzusokon

szeretsz csapatban dolgozni

célod a kapcsolatépítés

és bővítenéd ismereteidet

.