Egymást támogatva, közösen építjük a jövő generációját!

Legyél Te is Jövőtépítő!

JÉG tagként...

egy innovatív, baráti közösség tagja leszel

mélyebben megismerheted és közelebbről vizsgálhatod a világban zajló aktuális eseményeket

szakmai fejlődésed egy támogató és motiváló környezetben indulhat el

mentorok segítségével haladhatsz előre

Rólunk

A Jövőt Építők Generációja Egyesület (JÉG) fiatal vezetők, előremutató, innovatív vállalkozók, kreatív szakemberek, tehetséges középiskolások és egyetemisták színes közössége. Minden, amit teszünk, azt a célt szolgálja, hogy a fiatalok megismerjék a bennük rejlő lehetőségeket, kibontakoztathassák tehetségüket és értékes kapcsolatokra tegyenek szert. Ami összeköt minket, hogy nem félünk egymással megosztani az ötleteinket és hosszú távon gondolkodunk.

Főbb programjaink

InnerTalent program

Az InnerTalent Program egy személyes és szakmai fejlődést célzó, 10 kihívásból álló oktatási keretrendszer, amelyet a JÉG talált
és fejlesztett ki, hogy segítse a fiatalokat a szakmai előmenetelükben.

IMG_20191111_212919

Cooling Night

Ezekre az eseményekre a szakmájukban, a választott területükön tapasztalt és
sikeres előadókat hívunk meg.

Az előadáson szeretnénk megismerni az embert magát – hogy milyen volt a
gyermekkora, milyen karrierúton ment végig, milyen sztori áll a sikerei és a kudarcai
mögött.

MentorEst

A Jövőt Építők Generációja Egyesület 2013 óta minden évben megrendezi MentorEst nevű eseményét, melynek célja, hogy a motivált fiatalokat egy asztalhoz ültessen a mai magyar közélet legkiemelkedőbb szereplőivel. 

Legyél te is jövőtépítő!

Tagjaink mondták

Szeretném Veletek is megosztani az örömömet, hogy teljes ösztöndíjjal felvettek a Yale egyetemre! A JÉG az egész fejlődésem során végigkísért kiskorom óta, támogatott a céljaimban, és az utóbbi időben különösen sokat segített abban, hogy ezt a célt el tudjam érni.
Dörnyei Bendegúz
Tanulási környezeteinkben az iskolában, munkahelyünkön vagy akár otthon ugyan folyamatosan szert tehetünk új tudásra, ez gyakran nem értékeinkhez, igényeinkhez, képességeinkhez mérten történik. A JÉG-ben évek óta gyakorlom az önismeret fejlesztését tevékenységek széles tárával; előadásokon, jótékonysági projektekben, csapatmunkákban, workshopokon vagy az InnerTalent program kihívásainak teljesítése közben.
Csapliczky Vivien
A JÉG-ben folyamatosan olyan emberek vesznek körbe, akik fejlődni szeretnének és nyitottak. Vevők az ötletekre, szívesen vesznek részt projektekben. Kreatívak és okosak. A legjobb környezet, amiben lehetsz.
Kiss Gergő

Felvételi Folyamat

Írásbeli feladatsor

2022. november 14-27

Teljes mértékben rád vagyunk kíváncsiak; arra, hogy ki is vagy valójában és mi motivál téged ebben a világban.

Az írásbeli során különböző szituációkba helyezünk, tehát arra leszünk kíváncsiak, hogy hogyan közelítesz meg egy adott problémát. Időtartama maximum 20 perc.

A leadás után e-mailben visszajelzünk.

Szóbeli forduló

December 1-11

Amennyiben a járványügyi intézkedések lehetővé teszik, szeretnénk személyesen is megismerni, hiszen az írásbelik alapján már alig várjuk, hogy találkozhassunk a jelentkezőkkel. Ugyanis egy sikeres írásbeli felvételi után a szóbeli fordulóra kerül sor, amelynek időtartama körülbelül 15 perc.

Immáron egy kicsit mélyebben elbeszélgetve a motivációs és szakmai hátteredre leszünk kíváncsiak.

Bevonóprogram

Január - Február

Sikeres felvételi után egyből csapatba kerülsz, ahol mentor segítségével közösen léphetsz a fejlődés útjára. Bevonósként az összes JÉG eseményen részt vehetsz, rendezvényt szervezhetsz és jobban megismerheted a szervezet működését. Erre az időszakra minden JÉG tag szívesen emlékszik vissza, és valójában itt sajátítjuk el a szakmai kapcsolatépítés alapjait is.