JÖVŐTÉPÍTŐK Podcast

Utánajárunk. Felszínre hozunk. Gondolatot ébresztünk.

Hogyan formálja a digitalizáció a turizmust?

Beszélgetés Ilyés Noémivel a CheckINN Kft. innovációs programigazgatójával

Negyedik alkalommal hirdeti meg a CheckINN Turisztikai Innovációs HUB a felsőoktatásban tanulóknak szóló ötletpályázatát a hazai turizmus megmozgatására. Az elmúlt évek – meglepően különleges – koncepciói közül több már a megvalósulás útjára lépett, amiben a versenyen kiépített szakmai kapcsolatok és a hárommillió forintos fődíj segíti az ötletgazdákat.

Hol tart a magyar turisztika a digitális érettségben?
Mit fog kiváltani a digitalizáció a turizmusban?
Hogyan kapcsolódhat a virtuális valóság a turizmushoz?

Adásunkból mind a három kérdésre választ kapsz.

Weboldal: https://www.check-inn.hu/

műsorvezetők

Vendég

Ilyés Noémi

A CheckINN Turisztikai Innovációsmenedzsment Kft. innovációs programigazgatója, és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány turisztikai szakértője. Végzettségét a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte, mint turisztikai közgazdász. Közel 10 éves szakmai tapasztalata leginkább turisztikai projektek menedzseléséhez és a nemzetközi turizmushoz kötődik, amelyet az MTSZA előtt a Külgazdasági és Külügyminisztériumban kamatoztatott a turizmusdiplomácia területén. Kiemelt szakterülete a hazai és nemzetközi turizmus gazdaságtan. Több kutatási projekt résztvevője, jelenleg a turisztikai innovációk témájában kutat. A CheckINN csapatával különböző turisztikai ötletek toborzásán és tehetséggondozó program megvalósításán dolgozik.

Műsorvezetők

Mózes Gergely Geri

Mózes Gergely Geri

Mózes Gergely - Geri

Mózes Gergely - Geri

Heller Z. Péter - Peti

Heller Z. Péter - Peti

Heller Z. Péter Peti

Heller Z. Péter Peti

Szabó Tamás Tavken

Szabó Tamás Tavken

Szabó Tamás - Tavken

Szabó Tamás - Tavken

Tavken közöttünk a bölcs „öreg”, coach, zenész, reklámspotok koronázatlan királya és férj, aki az önismeret és érzelmi intelligencia fontosságának szemszögéből vizsgálja a témákat. Geri az útkereső, vállalkozó, cégvezető, hatékonyság ninja, aki imádja a viselkedéstudományt. Röviden az önfejlesztés fenegyereke, aki folyamatosan 110%-on pörög és lendületet ad a műsornak. Végül, de nem utolsó sorban, Peti a meme-ek szakértője, netceleb, vállalkozó, önkéntes, már-már szinte polihisztor, aki trollkodást és véletlenszerű látásmódokkal járul hozzá a műsorhoz. Hárman vannak, de egy a céljuk: a jövőtépítés témáit körüljárni, felszínre hozni és gondolatokat ébreszteni.