JÖVŐTÉPÍTŐK Podcast

Utánajárunk. Felszínre hozunk. Gondolatot ébresztünk.

Egyik legjobban kereső szakma, ami 10 éve még nem is létezett

Beszélgetés Gandera Balázzsal az INTREN Kft. digitális marketing ügynökség ügyvezetőjével

Ha az adatok azt mutatják!?

Manapság mindenhol adatok vesznek körül minket és mi magunk is trilliobillió mennyiségű adatot termelünk nap, mint nap. Ez alapján kapunk célzott hirdetéseket. Ez a temérdek adat nem csak könnyebbé teszi az életünket, de rengeteg szakembernek ad munkát vagyis adna munkát, ha lennének elegen ezen a pályán.

Az adatalapú döntéshozatal előnyeiről és sokszínű felhasználásáról beszélgettünk Gandera Balázzsal, aki 2009 óta a Google licencelt trénere és élen jár ezen a területen. Elmondta azt is, hogy komoly szakember hiány van a területen, ezért elindították a Brainery Digitális Akadémiát.

Weboldal: https://brainery.hu/

műsorvezetők

Vendég

Gandera Balázs

Van tapasztalatom az üzletfejlesztés és a számítástechnika területéről is. Az INTREN-nél az én feladatom az e-kereskedelem, az online jelenlét és a digitális márkaépítési kampányok komplex, teljesítményközpontú stratégiáinak áttekintése. Az elmúlt években személyesen voltam felelős nemzetközi szállodaláncok, távközlési vállalatok és számos vezető márka stratégiáinak kidolgozásáért a közép- és kelet-európai piacon. 2009 óta a Google licencelt trénere vagyok. Jelenleg Budapest legjobb performance marketing ügynökségének, az INTREN-nek a vezetésére koncentrálok.

Műsorvezetők

Mózes Gergely Geri

Mózes Gergely Geri

Mózes Gergely - Geri

Mózes Gergely - Geri

Heller Z. Péter - Peti

Heller Z. Péter - Peti

Heller Z. Péter Peti

Heller Z. Péter Peti

Szabó Tamás Tavken

Szabó Tamás Tavken

Szabó Tamás - Tavken

Szabó Tamás - Tavken

Tavken közöttünk a bölcs „öreg”, coach, zenész, reklámspotok koronázatlan királya és férj, aki az önismeret és érzelmi intelligencia fontosságának szemszögéből vizsgálja a témákat. Geri az útkereső, vállalkozó, cégvezető, hatékonyság ninja, aki imádja a viselkedéstudományt. Röviden az önfejlesztés fenegyereke, aki folyamatosan 110%-on pörög és lendületet ad a műsornak. Végül, de nem utolsó sorban, Peti a meme-ek szakértője, netceleb, vállalkozó, önkéntes, már-már szinte polihisztor, aki trollkodást és véletlenszerű látásmódokkal járul hozzá a műsorhoz. Hárman vannak, de egy a céljuk: a jövőtépítés témáit körüljárni, felszínre hozni és gondolatokat ébreszteni.