JÖVŐTÉPÍTŐK Podcast

Blockchain, Bitcoin tényleg erre épül az új világ?

Vendég: Barzó Máté

Blockchain, Bitcoin tényleg erre épül az új világ?

Blockchain, Crypto, Bitcoin, sokszor halljuk, de valóban tudjuk, hogy mik ezek?

A bitcoint szokták mondani digitális aranynak, mert véges. Vannak, akik egy kupac kavicshoz hasonlítják, mert egy törzs köveket használt fizető eszköznek és a vásárlások azért működtek, mert arról mindenki tudott.

Meghívott vendégünkkel Barzó Mátéval, a passzív befektetések rajongójával visszamentünk az alapokig, hogy rendet tegyünk a fogalmak területén. Gerinek és Tavkennek az alapoknál maradás okozta a legnagyobb kihívást, viszont Heller Z.-t sikerült az adás végére képbe hozni.

Ha ismered ezt a világot, akkor fun factek miatt érdemes meghallgatnod, ha viszont ismeretlen terület számodra, akkor egy kiváló gyorstalpalót kapsz a kripto világról.

műsorvezetők

Rólunk

A podcastnek egyetlen célja van: Jobbá tenni a világot! Persze ez nem egy egyszerű dolog és nem is megy egyik pillanatról a másikra. Ehhez a legfontosabb lépés, hogy önmagunkon és a gondolkodásunkon változtassunk. Ezért egy érdekes kísérletbe kezdtünk, hogy meglássuk mi történik, ha három hasonló gondolkodású és mentalitású, de kezdetben egymás számára idegen személyt összekötünk egy-egy beszélgetésre. Kíváncsiak vagyunk mik azok a közös, meghatározó gondolatok és praktikák az életükben, amik a lehető legjobban hozzájárulnak az egyén, és ezáltal a jövő építéséhez.

Tarts velünk és tegyünk együtt a Jövőnkért!

A JÉG Egyesület podcastje az Első Pesti Egyetemi Rádió (eper.elte.hu) szakmai támogatásával készül.

Műsorvezetők

Mózes Gergely Geri

Mózes Gergely Geri

JÉG Elnökségi Tag

Mózes Gergely - Geri

Mózes Gergely - Geri

JÉG Elnökségi Tag

Heller Z. Péter - Peti

Heller Z. Péter - Peti

JÉG Marketing Vezető

Heller Z. Péter Peti

Heller Z. Péter Peti

JÉG Marketing Vezető

Szabó Tamás Tavken

Szabó Tamás Tavken

JÉG Felvételi Vezető

Szabó Tamás - Tavken

Szabó Tamás - Tavken

JÉG Felvételi Vezető

Tavken közöttünk a bölcs „öreg”, coach, zenész, reklámspotok koronázatlan királya és férj, aki az önismeret és érzelmi intelligencia fontosságának szemszögéből vizsgálja a témákat. Geri az útkereső, vállalkozó, cégvezető, hatékonyság ninja, aki imádja a viselkedéstudományt. Röviden az önfejlesztés fenegyereke, aki folyamatosan 110%-on pörög és lendületet ad a műsornak. Végül, de nem utolsó sorban, Peti a meme-ek szakértője, netceleb, vállalkozó, önkéntes, már-már szinte polihisztor, aki trollkodást és véletlenszerű látásmódokkal járul hozzá a műsorhoz. Hárman vannak, de egy a céljuk: a jövőtépítés témáit körüljárni, felszínre hozni és gondolatokat ébreszteni.

Halljuk egymást legközelebb is!

Ha nem szeretnél lemaradni a következő adásról, akkor iratkozz fel!

Havonta új epizódok!

Minden hónap 3. hétfőjén reggel 07:00-kor

Kérdésed van? Írj nekünk!

social@jovotepitok.hu

Köszönjük a támogatást!

EPER Rádió