Középiskolás képzés

Azt mondják a legjobb oktatási intézmény az „Élet iskolája”. Ebben –valljuk be– van igazság. Képzésünk során ehhez az elvhez alkalmazkodunk mi is. Olyan témákkal foglalkozunk, amelyekkel az iskolapadban nem biztos, hogy találkozhattok, viszont nagyon fontosak – lesznek – a hétköznapi életetek, illetve a jövőtök során. Ennek megfelelően nálunk nem találkozhattok tankönyvekkel, mivel nem az a célunk, hogy megtanuljátok a tantárgyakat, arra van az iskola. 🙂 Mi arra törekszünk, hogy olyan emberek osszák meg veletek a tudásukat, akik releváns tapasztalattal rendelkeznek például az időmenedzsment, a modern technológiák, a cégalapítás vagy a pénzügyi világ területén. Te is kíváncsi vagy arra, hogyan működnek a dolgok a valóságban? Tarts velünk!

Kezdjük a képzéssel. Félévente 4 képzésünk van. Jegyezd fel ezeket az időpontokat, számítunk rád!
  1. február 17. 10 óra
  2. március 24. 10 óra
  3. április 14. 10 óra
  4. május 12. 10 óra

Felírtad?

Akkor jó. Nézzük a témákat.

2018.február 17. 10 óra

Hogyan épül fel egy startup? Hogyan lehet pénzt szerezni az ötletünkhöz és egyáltalán hogyan tudunk eljutni a megvalósításig? El tudod képzelni magad, mint fiatal startuper, de nem tudod, hogyan kezdj neki? Akkor itt a helyed.

Itt találkozunk: Budapesti Műszaki Egyetem, Műegyetem rakpart 3. K. 1. em. 72. terem

Itt tudsz jelentkezni!

2018.március 24. 10 óra

Sokan szeretnének vezetők lenni, de nem tudják hogyan válhatnak azzá. Milyen felelősséggel jár ez a feladat? Milyen problémákkal szembesül egy vezető nap, mint nap? Ha szeretnél vezető lenni vagy szeretnéd megtudni, hogy mi jár egy vezető fejében, akkor ez a Te képzésed.

Itt találkozunk: Budapesti Corvinus Egyetem

Itt tudsz jelentkezni!

2018.április 14. 10 óra

Az egyik legfontosabb és legkorlátosabb erőforrásunk az idő, így életünk talán legnehezebb feladata beosztani azt az időt, amely a rendelkezésünkre áll. Gyakran érezted úgy, hogy rengeteg a feladatod és egyszerűen nem tudod beosztani azt a 24 órát, amely minden nap a rendelkezésedre áll? A Time Management (Időgazdálkodás) képzésünkön megmutatjuk neked, hogy milyen praktikák segítségével tudod a leghatékonyabban beosztani a napjaidat.

Itt találkozunk: Budapesti Műszaki Egyetem, Műegyetem rakpart 3. K. 1. em. 72. terem

Itt tudsz jelentkezni!

2018.május 12. 10 óra

Érdekel, hogy várhatóan milyen jövőbeli képességekre van szükséged? A modern technológia változása izgalmas kutatási terület, ráadásul, ha az ember tudja a megfelelő technikákat, akkor rengeteg új hasznos ismeretre tehet szert. Többek között megismerkedhettek a legújabb technológiákkal, pl. kriptovaluták világával. Te is kíváncsi típus vagy? Akkor gyere és ismerkedj meg velünk!

Itt találkozunk: Budapesti Corvinus Egyetem, Fővám tér 8. E. 305. terem

Itt tudsz jelentkezni!

Feljegyeztél mindent? Számítunk rád! Ha a legjobb akarsz lenni, nálunk a helyed!

Ha kíváncsiak vagytok még több ilyen cikkre, akkor kövessétek a Facebook oldalunkat.

Kántor Barnabás
A Jövőt Építők Generációja sportszekciójának vezetője, aki sportújságíró múltja után a JÉG-ben sikeres sportolókkal készít interjúkat egy kutatás keretében. Munkája során marketinggel, elsősorban a közösségi médiával foglalkozik, ő kezeli a JÉG Instagram-oldalát is.